İtopya laptop iade almıyor

İnternetten aldıysanız her şekilde iade hakkınız var. Kabul etmeme gibi bir şansları yok. İster beğenmedim dersin ister arızalı dersin. Zorluk çıkartmaya devam ederlerse mutlaka hakem heyetine başvurun.

@pesiNsane @scopeeee Tekrar görüştüm. Diyor ki "Mesafeliş satış sözleşmesinde belirtiliyor laptoplar lisanslı ürünler olduğu için iade alamıyoruz teknik servis için gönderin tamir yapılsın diyor". Offf

Öyle bir şey yok. Başvurun gerekli mecralara. İnternetten alınan bir ürünü nasıl test edeceksin başka ? Haklı çıkacaksınız 90%.

Tüketici hakem heyetine başvuru mu yapmalıyım?
Bence yapmalısın. Ürünü beğenmediğin için iade istemiyosun. Sorun olduğu için iade ediyosun. O yüzden açmadan bunu göremezdin. 14 gün boyunca iade etme hakkın mevcut. Türkiye hukuk kanunlarında var bu. Hangi firma olursa olsun.

Öyle olay yok THH başvurunu yap ürünlerin fotolarını çek belge ve fatura dahil başvurunu yap.

Zaman geçirmeden hakem heyetine başvuruda bulun hocam. Açmadan arızayı nasıl görecekmişsin. Kutusunu beğenmeyip geri mi göndereceksin.

Ben bu itopya ilgili yorum yapıyorum elimden geldikçe. İnsanlara asla yardımcı olmuyolar. Yardım ettikleri kişi sayısı 10-20% ya vardır ya yoktur. Ama kötü yorum yapınca fanboyları gelip yada hiç alışveriş yapmamış insanlar zırlıyor maalesef.

Zaman geçirmeden hakem heyetine başvuruda bulun hocam. Açmadan arızayı nasıl görecekmişsin. Kutusunu beğenmeyip geri mi göndereceksin.
Tamamdır başvuracağım hakem heyetine.

Şu an laptopu geri gönderecekler galiba onu teslim alayım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…