İtopya monitör iadesinde sorun yaratıyor mu?

İtopya bildiğim kadarıyla iade konusunda hep sorun çıkaran bir firma ama daha önce tecrübe etmedim.
Kendi deneyimim yok ama İtopya ve iade süreci hakkındaki konularda benim gözlemlediğim kadarıyla genel şikayet edilen durum İtopya'nın yavaşlığı, ama geç de olsa iade alıyorlar(?). Benimde net bir bilgim yok açıkçası.

Ya yukarıda da bahsettiğim gibi zorluk çıkarıp uğraştırıyorlar ancak sonuç olarak iade alınanları gördüm. Ama yine de uğraşmak gerekiyor.

Nerede bu firmanın adını duysam hep iade şikayetleriyle dolu ortalık. Hayır monitörü alırsın, kurarsın bakarsın. İçine sinmezse iade edersin. Ürüne bir zarar vermişsen, kutusunu parçalamışsan vs neyse de bunlar yoksa sıkıntı çıkarmamaları lazım.

Dediğinizde kesinlikle haklısınız ancak durum bu, ben olsam riski düşürmeden İtopya'dan alış-veriş yapmazdım.

Teknobiyotik ve İtopya aman aman. İtopya üzerinden çevremde sorunsuz alışveriş yapanlar var ama yine de sürekli yoğunluğu bahane ediyorlar gibi geliyor bana. Özellikle Teknobiyotik alışverişi için kesinlikle aracı bir site olmalı. Hepsiburada vs. gibi bir siteden ürünleri alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…