İtopya monitor iadesi nasıl yaparız?

n0body

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya internet sitesinden aldığım MSI monitorü bugün. Elime ulaştı fakat çok büyük geldi, ve taktım denedim monitoru iade alırlar mı?

Okudum fakat uyuyor mu anlayamadım

İtopyanın kurallarını okuma dostum. Tüketici Hakları Heyeti kararlarını oku. Şey gibi birşey bu kölelik yasak kanunen ama sen ev satarken alan kölemdir yazıyorsun anlaşmaya geçerli olur mu sence? İtopyanın sana dayatacağı söylemlere sakın inanma. Yaşadım ondan konuşuyorum. Tüketici Heyetine başvur. 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebiliyorsun. Ayrıca Tüketici Hakları yasaları daha yeni revize edildi. Artık bilgisayar malzemeleri ve teknolojik eşyaların iade edilemez kuralıda kalktı. İtopyanın iade kurallarını okuman sana hiçbir yarar ve bilgi sağlamaz.

Valla doğru diyosunda uğraştırıyorlar işte
Ben işin oluru ne onu sormuştum aslında

İtopyadan alışveriş yapmadığım için İtopyanın siparişlerim kısmında iade seçeneği var mı bilmiyorum. Siparişlerim kısmında iade seçebeği yoksa mail adresini bulup, x tarihinde vermiş olduğum, x sipariş numaralı, x ürünü 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum diye mail atacaksın. Ondan sonra sana iade kodu atmaları gerek, paketleyip gönderirsin. Bu şekilde iade bildirimi de yapmış oluyorsun, THH'ye başvurma durumunda belge/delil yerine geçer. İtopya İade almamak için genelde 40 takla atar kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…