T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.070 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 NoobEller dedi: Itopya nın distiribütörü kim bilmiyorum fatura üzerinde de bulamadım. İnternette tek distiribütör penta teknoloji diyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya olarak değil, MSI olarak distribütörü bulun hocam. Açıkçası ben de bilmiyorum.
NoobEller dedi: Itopya nın distiribütörü kim bilmiyorum fatura üzerinde de bulamadım. İnternette tek distiribütör penta teknoloji diyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya olarak değil, MSI olarak distribütörü bulun hocam. Açıkçası ben de bilmiyorum.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 tempZ dedi: İtopya olarak değil, MSI olarak distribütörü bulun hocam. Açıkçası ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat farklı teklifim olan ve haklarımı bildiğimi söylediğim bir mail ilettim biraz geç cevap verdim ama yarın cevap gelecektir bekliyorum.
tempZ dedi: İtopya olarak değil, MSI olarak distribütörü bulun hocam. Açıkçası ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat farklı teklifim olan ve haklarımı bildiğimi söylediğim bir mail ilettim biraz geç cevap verdim ama yarın cevap gelecektir bekliyorum.