H heymerhaba Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Merhaba ben İtopya'daki NASA-eray ı aldım ama işletim sistemi seçmedim. Ne olarak gelir işletim sistemi?(hazır işletim sistemi var mı varsa ne?) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Merhaba ben İtopya'daki NASA-eray ı aldım ama işletim sistemi seçmedim. Ne olarak gelir işletim sistemi?(hazır işletim sistemi var mı varsa ne?)
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 895 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 heymerhaba dedi: Merhaba ben İtopya'daki NASA-eray ı aldım ama işletim sistemi seçmedim. Ne olarak gelir işletim sistemi?(hazır işletim sistemi var mı varsa ne?) Genişletmek için tıkla... FreeDOS gelir siz istediğiniz işletim sistemini kurarsınız.
heymerhaba dedi: Merhaba ben İtopya'daki NASA-eray ı aldım ama işletim sistemi seçmedim. Ne olarak gelir işletim sistemi?(hazır işletim sistemi var mı varsa ne?) Genişletmek için tıkla... FreeDOS gelir siz istediğiniz işletim sistemini kurarsınız.
H heymerhaba Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 POTATO mehmet dedi: FreeDOS gelir siz istediğiniz işletim sistemini kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım ve bu niye oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
POTATO mehmet dedi: FreeDOS gelir siz istediğiniz işletim sistemini kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım ve bu niye oluyor?