ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 21 Haziran 2021 #11 Çünkü piyasa fiyatına satarsalar kimse almıyor kalitesiz garanti şartları ve leş müşteri hizmetlerinden ötürü.
Çünkü piyasa fiyatına satarsalar kimse almıyor kalitesiz garanti şartları ve leş müşteri hizmetlerinden ötürü.
Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #12 Peki B450M K 2 ne ara 500TL oldu şu anki piyasaya göre.
Erashi Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 277 21 Haziran 2021 #13 yılanyapkendini dedi: İtopya'nın satış politikası: Ürünün fiyatını indirim zamanı arttır indirim oranını ürünün standart fiyatına göre ayarla indirim yapmış oldun.(genel olarak diğer satış sitelerinin de benzer olabilir.) Genişletmek için tıkla... Her ürün için demiyorum ama birçok üründe piyasanın çok altına sattıkları oluyor. Mesela şuanda klavye ve monitörlerde gördüm.
yılanyapkendini dedi: İtopya'nın satış politikası: Ürünün fiyatını indirim zamanı arttır indirim oranını ürünün standart fiyatına göre ayarla indirim yapmış oldun.(genel olarak diğer satış sitelerinin de benzer olabilir.) Genişletmek için tıkla... Her ürün için demiyorum ama birçok üründe piyasanın çok altına sattıkları oluyor. Mesela şuanda klavye ve monitörlerde gördüm.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #14 QwerEmre dedi: Peki B450M K 2 ne ara 500TL oldu şu anki piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... O anakart o fiyatı hak etmiyor. Bu bütçede tek alınabilecek seçenek B450 S2H.
QwerEmre dedi: Peki B450M K 2 ne ara 500TL oldu şu anki piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... O anakart o fiyatı hak etmiyor. Bu bütçede tek alınabilecek seçenek B450 S2H.