T Thykr Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #11 Edwin dedi: Attığım siteden mi yaptınız yoksa direkt üstüne mi tıkladınız? Genişletmek için tıkla... Sizin verdiğiniz linkten sorgulatınca açıldı
Edwin dedi: Attığım siteden mi yaptınız yoksa direkt üstüne mi tıkladınız? Genişletmek için tıkla... Sizin verdiğiniz linkten sorgulatınca açıldı
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #12 Henüz İtopya'dan almamışlar ürünü. 1 gün sonra alıyorlar.
T Thykr Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #13 Yigithan Yildirim dedi: Henüz İtopya'dan almamışlar ürünü. 1 gün sonra alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Yigithan Yildirim dedi: Henüz İtopya'dan almamışlar ürünü. 1 gün sonra alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #14 Thykr dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #15 Thykr dedi: Teşekkürler hocam buldum sonunda sorgulattığım zaman bu gönderi henüz firmamız tarafından teslim alınmamıştır. Diye yazı çıkıyor dağıtıma gönderilecek şube mi almamış onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam İtopya'yı ve NetKargo'yu ara sorunun çözülür aynı sorun bende aradım çözülür umarım ama çözmek için net çözüm bu.
Thykr dedi: Teşekkürler hocam buldum sonunda sorgulattığım zaman bu gönderi henüz firmamız tarafından teslim alınmamıştır. Diye yazı çıkıyor dağıtıma gönderilecek şube mi almamış onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam İtopya'yı ve NetKargo'yu ara sorunun çözülür aynı sorun bende aradım çözülür umarım ama çözmek için net çözüm bu.