Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.728 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar monitör aldım fakat ödeme bekleniyor yazıyor, normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar monitör aldım fakat ödeme bekleniyor yazıyor, normal mi? Genişletmek için tıkla... Kartından para çekildi mi?
Lskow dedi: Arkadaşlar monitör aldım fakat ödeme bekleniyor yazıyor, normal mi? Genişletmek için tıkla... Kartından para çekildi mi?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.728 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 egeecan dedi: Kartından para çekildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat hallettim. sorun taksit seçeneği çıkmadığı için havale seçmiştik ve olmamıştı direk iptal ettim siparişi ve taksit yerinin çıkması için saçma itopya hatası sayfayı yenileyince taksit yeri çıktı. Ve parayı çekti.
egeecan dedi: Kartından para çekildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat hallettim. sorun taksit seçeneği çıkmadığı için havale seçmiştik ve olmamıştı direk iptal ettim siparişi ve taksit yerinin çıkması için saçma itopya hatası sayfayı yenileyince taksit yeri çıktı. Ve parayı çekti.