Celal Can Özdemir Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 22 15 Nisan 2020 #1 Merhaba, İtopya'dan alışveriş yapacağım ama sadece Papara kartım var. Daha önce Papara'yla İtopya sitesinden alışveriş yapan var mı? Paramı boşuna yatırmaktan korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Merhaba, İtopya'dan alışveriş yapacağım ama sadece Papara kartım var. Daha önce Papara'yla İtopya sitesinden alışveriş yapan var mı? Paramı boşuna yatırmaktan korkuyorum.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 15 Nisan 2020 #2 İstanbul'da oturuyosan elden alabilirsin. Kredi kartı olarak Papara'da geçer diye biliyorum.
Celal Can Özdemir Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 22 16 Nisan 2020 #3 278101 dedi: İstanbul'da oturuyosan elden alabilirsin. Kredi kartı olarak Papara'da geçer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorum ama bu dönemde elden almak pek mantıklı değil internetten sipariş edeceğim teşekkürler.
278101 dedi: İstanbul'da oturuyosan elden alabilirsin. Kredi kartı olarak Papara'da geçer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorum ama bu dönemde elden almak pek mantıklı değil internetten sipariş edeceğim teşekkürler.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 16 Nisan 2020 #4 Papara veya herhangi bir nakit/kredi kartı kullanılabilir. Ayrıca İtopya mağazası virüs nedeniyle kapalıdır.
Papara veya herhangi bir nakit/kredi kartı kullanılabilir. Ayrıca İtopya mağazası virüs nedeniyle kapalıdır.