İtopya ölü piksel iadesinde sorun çıkarır mı?

Orası öyle ama çözüm süreci uzun sürüyor. Çözüme kavuşunca da değişim yapmaları garanti değil, para iadesi de yapabiliyorlar.
Çözüme kavuşursan ve değişim istersen değişim yapmaları garanti, iade istemediğin sürece iade yapılamaz. En kötü durumda değişim istemene rağmen bunu uygulamazlarsa değişimi icra/hacize çekebilir oradan da ürününün güncel satış değerine göre yeni bir iade tutarı belirlenerek iade alıp yeni sıfır ürün alabilirsin (bu işlemler ücretsiz sadece başta posta ücretleri veriyorsun ama sonradan geri alıyorsun). Bu sırada da ürünün aynı misli kadar onlara ek masraf çıkar.

Tamamdır hocam teşekkürler geri dönüşlerinizi bekliyorum .

peki ölü piksel dışındaki panel hatalarında yani gözle görülür hatalarda da mı bunu yapmalıyım? bana kalabilir sonuçta

Ürünün fiyatı sabit kaldığı sürece değişim ile uğraşmayın. Amazon gibi güvenilir ve müşteri dostu markalar hariç tüm markalarda bu dediğim geçerli. 14 gün içinde memnun kalmadım diyerek 'keyfi' şekilde iade edin. Markalar değişim adı altında farklı kurnazlıklar deneyip alışveriş deneyiminiz rezil etme eğilimindeler.

2-3 bin til fark olduğu için İtopya'dan aldım bazı olumsuz yorumlar okurum fakat yine de tüketici hakları çerçevesinde en kötü iade ederim diye düşünerek aldım bakalım umarım olumlu sonuçlanır alışverişim sizce satın alım sorumsuz geçerse monitörde uzun sürede sorun oluşur mu piksel,ghosting tarzi.

Pek bir bilgim yok fakat bu modelin herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. IPS panellerde sonradan ölü piksel oluşma ihtimali çok düşük. Ghosting de fiyat bandındaki diğer monitörlerle hemen hemen aynıdır. Bir dahaki sefere ürünü eğer satın aldıysanız elinize ulaştığında konu açmanızı öneririm. Sorun yoksa hiç konu açmazsınız, olursa net bir konu açarsınız. Bu şekilde kafanız daha çok karışır. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…