W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:42 #21 ReyuM dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam ölü pikseller zamanla artabiliyor. Genişletmek için tıkla... İade edip tekrar itopyadan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagim
ReyuM dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam ölü pikseller zamanla artabiliyor. Genişletmek için tıkla... İade edip tekrar itopyadan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagim
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.889 Çözümler 7 Bugün 13:43 #22 woja dedi: İade edip tekrar İtopya'dan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagim Genişletmek için tıkla... Hocam biraz uğraştırıcı bir dönem olabilir . Ben ürünlerimi genelde Amazon'dan alıyorum hiç ikiletmiyorlar aslında deneme şansınız varsa öneririm.
woja dedi: İade edip tekrar İtopya'dan sipariş edeceğim. Ama garantisi yok yine gelirse yine mi iade edecegim napacagim Genişletmek için tıkla... Hocam biraz uğraştırıcı bir dönem olabilir . Ben ürünlerimi genelde Amazon'dan alıyorum hiç ikiletmiyorlar aslında deneme şansınız varsa öneririm.
W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:49 #23 ReyuM dedi: Hocam biraz uğraştırıcı bir dönem olabilir . Ben ürünlerimi genelde Amazon'dan alıyorum hiç ikiletmiyorlar aslında deneme şansınız varsa öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazon bir numara. İtopya da 2k daha ucuzdu şimdi gidip iade edicem tekrar baska bir yerden veya tekrar itopyadan siparis edicem 2 gunde sorunsuz geldi aslında tke sorun pixel
ReyuM dedi: Hocam biraz uğraştırıcı bir dönem olabilir . Ben ürünlerimi genelde Amazon'dan alıyorum hiç ikiletmiyorlar aslında deneme şansınız varsa öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazon bir numara. İtopya da 2k daha ucuzdu şimdi gidip iade edicem tekrar baska bir yerden veya tekrar itopyadan siparis edicem 2 gunde sorunsuz geldi aslında tke sorun pixel