İtopya ölü piksel iadesinde sorun çıkarır mı?

Hocam konuyu çok okumadım ama 14 günü geçmediyse iade edebilirsiniz. Geçtiyse de uygun bir dille anlatın iade isteyin.

Dediğiniz mantıklı elbette fakat Amazon diye hemen güvenmeyin, satıcı kim o önemli.

F olmasi kotu mu?

Hocam enerji verimliliği ile alakalı çok sıkıntı edeceğiniz bir durum değil.

Hocam konuyu çok okumadım ama 14 günü geçmediyse iade edebilirsiniz. Geçtiyse de uygun bir dille anlatın iade isteyin.

Dediğiniz mantıklı elbette fakat Amazon diye hemen güvenmeyin, satıcı kim o önemli.

Hocam Amazon'da direkt koşulsuz iade olayı var bir şirketten 2 farklı ürün aldım biri Trendyol diğeri Amazon Trendyol üzerinden aldığım ürün 3 kez servise gitti geldi. Kutusunu açıp test ettiğim(Amazon) ürünü bozuk diye gönderdim direkt iadeyi kabul ettiler.

Yani eğer kutuyu yırtıp parçalamazsanız alıyorlar tabii koşulsuz iade olayına dikkat etmek gerekiyor alırken kontrol etmeliyiz.

İki ürün de bilgisayar parçasıydı bu arada.

Kutuyu açarken videom var kutu ve içerik sağlam şekilde duruyor direkt geri yollayacağım işte. Umarım süreç 3-5 günde tamamlanır 20 günü bulmaz çünkü bu sefer iki monitörün parası da üstüme kalacak

İtopyadan aldığım ürünü uade edeceğim amazondan yeni ürün alacagim

Geçmiş olsun hocam umarım yeni alacağınız üründe bir problem çıkmaz. Ben güç kaynağımı iade etmeye çalışana kadar yeni alacağım güç kaynağı 1000TL zam yedi.

Geçmiş olsun hocam umarım yeni alacağınız üründe bir problem çıkmaz. Ben güç kaynağımı iade etmeye çalışana kadar yeni alacağım güç kaynağı 1000TL zam yedi.
Yeni alacağım üründe de sorun çıkarsa yine iade edeceğim ama amazon daha kolay olur herhalde

çünkü bu sefer iki monitörün parası da üstüme kalacak
Öyle bir durum olmaz, Amazon'un koşulsuz iade politikası var. Kullanıcı kaynaklı bir hata yoksa, ürünün tekrar satılabilirliği bozulmamışsa hiçbir sorun çıkarmazlar.

Öyle bir durum olmaz, Amazon'un koşulsuz iade politikası var. Kullanıcı kaynaklı bir hata yoksa, ürünün tekrar satılabilirliği bozulmamışsa hiçbir sorun çıkarmazlar.
Amazondan alacağım monitör sağlam çıkarsa itopyadaki monitörün iadesi ile ilgili bir sorun çıkarsa bu sefer iki monitörüm olmuş olacak. İtopyadakini iade edene kadar paramdan olacagim

Hocam en iyisi iade için beklemek.
Yılbaşından sonrasına kalırsam daha yüksek fiyatla alacağım ondan dolayı bu koşuşturma
İtopyadan iade kodu aldım umarım sıkıntısız 20gun icinde iadem olur

Amazondan alacağım monitör sağlam çıkarsa itopyadaki monitörün iadesi ile ilgili bir sorun çıkarsa bu sefer iki monitörüm olmuş olacak. İtopyadakini iade edene kadar paramdan olacagim
Öyle bir durum olacağını sanmıyorum hocam ama öyle bir durum olursa Amazon'dakini iade edersiniz demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…