İtopya ölü piksel iadesinde sorun çıkarır mı?

Nasıl yani biraz daha açar mısın anlamadım? Nerden alacağım? Ayrıca ölü pikselli mi alayım bilerek zaten şu anki monitörde de var sıkışık piksel 2. Gelende

Nasıl yani biraz daha açar mısın anlamadım? Nerden alacağım? Ayrıca ölü pikselli mi alayım bilerek zaten şu anki monitörde de var sıkışık piksel 2. Gelende
Yol yakınken vazgeç almadın değilmi daha ?

Knk aldım ama iade süresi içindeyim 30 günüm var ne demek istedgini anlamadım?
AOC un o modelinde ölü pixel sorunu var 6 bin tl gibi paralara satılabiliyor X marketlerde. Üründen memnun kalmadığını belirt Ölü pxel sorunu var vs o tip bi cevap verme itopyanın iletişim kanalları da çok sorunlu ayrıca.

Ben kaç kere verirsem sipariş hep ölü piksel mi gelecek

Ölü piksel dışında bu modelde bildiğin kronik sorun var mı?
Tek kronik sorunu ölü pixel ölü pxel konusunda da bana fark etmez kullanırım mantığı içindeysende o senin kararın olur kullanabilirsin kullanım engeli değildir.

İtopyadan monitör aldım.3 tane ölü piksel çıktı tekrar gönderdim.kargo ulaştığı halde 15 gün bekletmeye çalıştılar.sonra sizi mahkemeye vereceğim dedim.ertesi günü param iade oldu.
Bu firma çok sağlam değil bilginize.

Knk normal mi iade ettin yoksa pixelden bagsederek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…