İtopya özelleştirilmiş hazır sistem

mokimano

Kilopat
İtopya'daki bir hazır sistemi özelleştirdim ve video editörlüğü + Gaming için daha iyi bir hale getirdim, düşüncelerinizi almak istiyorum, ortalama 8K bütçem var daha iyi fikirleri olan ya da bu sistem hakkında görüş bildirecekler yardım edebilir mi? En yakın zamanda almam lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-08-27-16-58-24-980_com.android.chrome.jpg
    200,6 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü olmuş sistem. B450M S2H çok düşük kalmış, bütçe için ekran kartı düşük ve kötü bir model, SSD kronik sorunlu ve işlemci gereksiz yüksek tutulmuş. İşlemciyi dipte tutun demiyorum ama R7 3700X biraz fazla yüksek. Hazır sistem olması zorunlu mu?

Bende adata ssd tercih etmezdim açıkcası bu configi beğenmedim.

tabii ki değil, 8k bütçem var ortalama, video editörlüğü ve oyun için sistem istiyorum bu kadar ölçütlerim
değil tabii ki, işlemciyi video editörü olduğum için yüksek tuttum

Kesinlikle itopyadan almayin tavsiye etmiyorum 5 kurus fazla olsun baska yerden olsun kafanız rahat eder
Ayni ram ve islemci mevcut bilgi verebilirim sorunuz varsa

Kesinlikle itopyadan almayin tavsiye etmiyorum 5 kurus fazla olsun baska yerden olsun kafanız rahat eder
Ayni ram ve islemci mevcut bilgi verebilirim sorunuz varsa
video editörü olduğum için işlemciyi yüksek tuttum bilerek, premiere pro after effect falan filan en iyi şekilde çalıştırmak istiyorum

video editörü olduğum için işlemciyi yüksek tuttum bilerek, premiere pro after effect falan filan en iyi şekilde çalıştırmak istiyorum
Hocam islemci cok güzel bende kullanıyorum ama itopyayi kesinlikle tavsiye etmiyorum gerek urun alirken gerek urun sonrasi sikayetvari acip okumaniz fikrinizi değiştirmeye yetecektir.

yani sabahtan beri 10 tane sistem topladım birisinin anakartı düşük birisinin ssdsi kronik hasta birisinin kasası soğutmuyor birisinin psu su atom bombası, napcam bilemedim gerçekten

Yani sabahtan beri 10 tane sistem topladım birisinin anakartı düşük birisinin SSD'si kronik hasta birisinin kasası soğutmuyor birisinin PSU'su atom bombası, napcam bilemedim gerçekten.

Bu kadar sıkıntı arasında bir de İtopya'yi eklemeyin hocam RAM'lari kullanıyorum bir proplemleri yok OC bilgisi olan biri CL16 cok rahat düşebilir islemci icinde 4.1 GHz 1.1v stok sogutucu ile kullanıyorum muhteşem tek tavsiyem İtopya'dan uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…