HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Kasayı GT 301 yapıp anakartı B550 yapıp buna bakın.
Bu bilgisayar hem konu sahibinin attığı bilgisayardan daha iyi hem de daha ucuz alıyorsanız bunu alın fakat ben kesinlikle hazır toplama önermiyorum 1 kere o hatayı yapmıştım.