Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 3 Temmuz 2022 #11 Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15k oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... AMD anakart ile Intel olmaz AMD takmak zorundasınız.
Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15k oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... AMD anakart ile Intel olmaz AMD takmak zorundasınız.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #12 Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15k oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... Takarsınız işlemcisiz alırsanız ama sorunsuz takabileceğinize eminseniz. 505913 dedi: Takarsınız işlemcisiz alırsanız ama sorunsuz takabileceğinize eminseniz. Genişletmek için tıkla... Ama sanırım anakart AM4 soket Intel işlemci takılmaz.
Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15k oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... Takarsınız işlemcisiz alırsanız ama sorunsuz takabileceğinize eminseniz. 505913 dedi: Takarsınız işlemcisiz alırsanız ama sorunsuz takabileceğinize eminseniz. Genişletmek için tıkla... Ama sanırım anakart AM4 soket Intel işlemci takılmaz.
Merküt Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #13 Promos dedi: AMD anakart ile Intel olmaz AMD takmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hype Super sistemini almaya karar verdim hocam. Diğer türlü işlemci bayağı bana kitlenecek. Bu sisteme güzel gidecek bir monitör önerir misiniz?
Promos dedi: AMD anakart ile Intel olmaz AMD takmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hype Super sistemini almaya karar verdim hocam. Diğer türlü işlemci bayağı bana kitlenecek. Bu sisteme güzel gidecek bir monitör önerir misiniz?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #14 Merküt dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hype super sistemini almaya karar verdim hocam. Diğer türlü işlemci bayağı bana kitlenecek. Bu sisteme güzel gidecek bir monitör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın 4100 3100 dende geri. Berbat bir işlemci. Bence sistem koyalayın o bütçeye.
Merküt dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hype super sistemini almaya karar verdim hocam. Diğer türlü işlemci bayağı bana kitlenecek. Bu sisteme güzel gidecek bir monitör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın 4100 3100 dende geri. Berbat bir işlemci. Bence sistem koyalayın o bütçeye.
Merküt Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #15 yapiz dedi: Hocam bence almayın 4100 3100 dende geri. Berbat bir işlemci. Bence sistem koyalayın o bütçeye. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun.
yapiz dedi: Hocam bence almayın 4100 3100 dende geri. Berbat bir işlemci. Bence sistem koyalayın o bütçeye. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 3 Temmuz 2022 #16 Merküt dedi: Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın bence.
Merküt dedi: Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın bence.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #17 Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15K oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... İşlemcisiz alamıyorsunuz diye biliyorum. Ama alabiliyorsanız alın işlemciyi daha sonradan takarsınız.
Merküt dedi: İşlemcisi tükenmiş. Diğer işlemci ile 15K oluyor zaten. Uygun Intel işlemci takabilir miyiz buna? İşlemcisiz temin etsem? Genişletmek için tıkla... İşlemcisiz alamıyorsunuz diye biliyorum. Ama alabiliyorsanız alın işlemciyi daha sonradan takarsınız.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.502 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Temmuz 2022 #18 İşlemcisiz alınamaz.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #19 Merküt dedi: Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun. Genişletmek için tıkla... 5600 ile süper olucak o sistem. Monitör önereceğim. İmkanınız var ise hemen alın sistemi tekrar stok bitebilir.
Merküt dedi: Peki o zaman konudaki sistemi alıyor, diğer AMD 5 6500 işlemciyi ekliyorum. Monitör önerir misiniz? 144 Hz oyuncu monitörü F/P olsun. Genişletmek için tıkla... 5600 ile süper olucak o sistem. Monitör önereceğim. İmkanınız var ise hemen alın sistemi tekrar stok bitebilir.