İtopya Online'da olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar selam. İtopya'dan bir ürün alacağım fakat Online stoklarında kalmamış, Ankara'daki mağazalarında stok bulunuyor. Acaba İtopya ile iletişime geçsem o mağazadan bana ürünü satıp, kargolayabilirler mi? Çünkü ben Ankara'ya çok uzağım, gidip alma şansım yok. Kendilerine destek üzerinden mesaj yolladım fakat bir geri dönüş alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Merhaba,

Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız Avrupa ve Anadolu yakasında İtopya'nın mağazaları bulunmakta dilerseniz oralara giderek belki mağazalar arası ürün çekme yapabilirler kendi aralarında ancak İstanbul dışındaysanız pek böyle bir işlem yapabilecek bir firma gibi düşünmüyorum başka bir çözüm aklıma gelmedi açıkçası.

Maalesef, İstanbul'da yaşamıyorum.

Maalesef, İstanbul'da yaşamıyorum.
Daha dün akşam İtopya mağazasındaydım keşke konuyu dün açsaydınız, sizin için sorabilirdim hocam Neyse sağlık olsun. Belki müşteri hizmetlerini darlayarak bir cevap alabilirsiniz.

Daha dün akşam İtopya mağazasındaydım keşke konuyu dün açsaydınız, sizin için sorabilirdim hocam neyse sağlık olsun. Belki müşteri hizmetlerini darlayarak bir cevap alabilirsiniz.

Sağ olun hocam, sormuş kadar oldunuz şu an benim için. Aslında dün akşam aklıma geldi bu problem fakat ben bugün için müşteri hizmetlerini arayıp sorarım diye plan yapmıştım. Ama hafta sonları müşteri hizmetleri çalışmıyormuş maalesef.

Rica ederim hocam biz bu yüzden bu platformdayız Pazartesi Allah kerim diyelim o zaman

Rica ederim hocam biz bu yüzden bu platformdayız pazartesi Allah kerim diyelim o zaman

Benim aklıma şöyle bir şey geliyor bir de. Benim almak istediğim ürün Fifine ampligame a6TW kendisi şu an sepette 2.689 TL. Siyah olanı web stoklarında var, onunda sepette fiyatı 2.699 TL. Ben beyaz olanı istiyorum çünkü diğer tüm ekipmanlarımı da beyaz almaya çalışıyorum. Hatta klavye, mouse ve kulaklığı aldım. Benim korkum ben beyaz için aramayı beklerken siyah olanında stoklarının ya da indiriminin bitmesi. Acaba bu indirimin ne zaman biteceğini öğrenebilme şansımız var mı? Ek olarak ben şu an siyah olanı sipariş edip en azından kendimi garantiye alsam. Çünkü diğer sitelerde siyah olan bile çok pahalı. Pazartesi günü mağaza ile konuşup eğer ki beyazı yollayabileceklerini söylerseler siyah olanı iptal etsem ve beyazı alsam bir sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
Hocam söylediğiniz tüm durumların olasılığı var gibi ama benim aklıma uçukta olsa bir fikir daha geldi İstemiş olduğunuz ürünün akakçe linki içeriğinde hemen hemen tüm platformlar üzerinde (Amazon, Teknosa, Idefix vb.) satışı olan bir mağaza var. İsmini vermek istemiyorum ama kendilerini Google'a yazıp mağazalarına ulaşabiliyorsunuz. Telefonlarını arayıp söyleseniz İtopya'da bu fiyata bu renk ürün mevcut aynı fiyat yaparsanız sizden alabilirim tarzında. Bence İtopya olumlu geri dönüş yapmazsa bunu bi deneyebilirsiniz, belki bir miktar indirim yapabilirler

Fikri çok beğendim açıkçası . O satıcıya şu an mesaj üzerinden o tarz bir ileti yolladım. Fakat ben garanti olsun diye yine de sanırsam İtopya üzerinden ürünü sipariş edeceğim. Sonuç olarak ürünü teslim almadan iptal etme hakkım var.

Beğenmenize sevindim hocam cin fikirlerim olabiliyor bazen Netice hakkında bilgilendirme yaparsınız, takip edeceğim merak ettim. Umarım beyaz renk olanını istediğiniz fiyata bir an evvel tedarik edersiniz, sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…