İtopya outlet monitör alınır mı?

fifth22

Hectopat
Daha fazla  
Yakın tanıdığınız yok mu oralarda? Outlet genelde leş içinde pislik içinde ve darbeli/hasarlı olabiliyor. İstiyorsanız gidin fakat üzebilir sizi.

Yakın tanıdığınız yok mu oralarda? Outlet genelde leş içinde pislik içinde ve darbeli/hasarlı olabiliyor. İstiyorsanız gidin fakat üzebilir sizi.
Maalesef. Kartal ve civarında oturan tanıdığım yok.

Maalesef. Kartal ve civarında oturan tanıdığım yok.
Sizi çok zorlamayacaksa o halde gidin ama dediğim gibi çok bir şey beklemeyin. Outlet genelde iğrenç ötesi olur çünkü kimse umursamaz. Fakat piksel, ışık sızması vb. sorunları yoksa alınır.

Yaklaşık gidiş ve gelişim 100 kilometre. Kendi özel aracımla gideceğim.

Yaklaşık gidiş ve gelişim 100 kilometre. Kendi özel aracımla gideceğim.
Benzin paranıza değmez hocam. En azından 2.el alsanız outlet üründen daha iyidir.

Mail atıp cihaz görsellerini talep edin.
Fotoğraf atsalar dahi ekranın testlerini yapıp atacaklarını pek sanmıyorum kaldı ki maillere dönüşleri çok geç oluyor ayrıca görselleri atacaklarını da ilk kez sizden duydum.

Mail atıp cihaz görsellerini talep edin.
Mail gönderdim hocam teşekkür ederim. Ölü piksel veya ciddi bir sorunu yoksa almak istiyorum. Fakat kısa vadede bana sorun yaratır mı bundan şüpheleniyorum.

Monitörden ölü piksel çıkma olasılığı çok fazla, iade eden kişiye de muhtemelen ölü piksel çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…