İtopya pişmanlıktır

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
25 Mayıs tarihinde İtopya'dan yeni bir sistem aldım fakat gelen sistemin ekran kartı arızalıydı. Değişimi yapıldı o kartın ama yeni gelen kartın fanı yamuktu ve coil whine problemi vardı. Değişim için yolladım fakat sadece coil whine problemine bakmışlar fana hiçbir şekilde bakmamışlar. Degişim istediğimi söylüyorum servisten İtopya yapacak diyorlar İtopya'yı arıyorum servis yapacak diyorlar. Böyle diyerek kartıma hiçbir şekilde değişim yapmadılar. Siz siz olun asla alışveriş yapmayın bu platformdan. Param ile rezil oluyorum. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

Dostum itopya bir mağaza sıkıntı eğer ekran kartındaysa fatura vb. şeyleri ekran kartını üreten firmaya göndereceksin itopyanın bir suçu yok onlar doğruyu yapmış.

Hocam aldığınız yere verecekseniz sadece internetten aldıysanız iade için verin.
Yoksa aldığınız yere vermek süreci uzatıyor.
Servise verecektiniz rapor çıkartacaktı itıpyadan değişim-iade artık ne isterseniz talep edecektiniz.

Tüketici hakem heyeti en mantıklı seçenek bu durumda. İlk 6 ayda ayıplı olduğu anlaşılan mallar için değişim/iade için bir madde var tüketiciyi koruma kanununda.

Tüketicinin seçimlik hakları

MADDE 11 –
(1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;

a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,

b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,

c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,

ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,

seçimlik haklarından birini kullanabilir.

Dostum İtopya bir mağaza sıkıntı eğer ekran kartındaysa fatura vb. şeyleri ekran kartını üreten firmaya göndereceksin İtopya'nın bir suçu yok onlar doğruyu yapmış.

Zaten İtopya'ya yolladım onlarda servise yolladı servis hiçbir şeye bakmamiş. Servis İtopya'ya atıyor İtopya'da onlara.

Hocam onlara bulaşmak istemiyorum uzayıp gidiyor.

Ekran kartınızı tamir edecek firmaya yönlendiriyorlar bu tür durumlarda. Garanti sorgulama kısmından o bayiyi bularak doğrudan iletişime geçin sorununuzu böylelikle biraz daha hızlı çözebilirsiniz.

Ekran kartınızı tamir edecek firmaya yönlendiriyorlar bu tür durumlarda. Garanti sorgulama kısmından o bayiyi bularak doğrudan iletişime geçin sorununuzu böylelikle biraz daha hızlı çözebilirsiniz.

RMA teknik servis Gigabyte'a onlar bakiyor ama bilmiyorum tekrar yollasammı diye.

Aldığınız ekran kartına onlar bakıyorsa yetkili servisi orasıdır hocam. Yollayıp böyle böyle bir durum var dediğiniz zaman bakarlar ona göre nihai bir sonuca varırlar.

Kartın başına bir şey gelir diye telaslaniyorum kargoda kaybolur falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…