E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 31 Ağustos 2023 #11 Xecition18 dedi: Kartın başına bir şey gelir diye telaslaniyorum kargoda kaybolur falan diye. Genişletmek için tıkla... Kargoya verdiğinizde fotoğrafını çekin isterseniz ambar tesellum fişi de alın. Böylelikle kaybolursa rahatlıkla kargo firmasından karşılatabilirsiniz.
Xecition18 dedi: Kartın başına bir şey gelir diye telaslaniyorum kargoda kaybolur falan diye. Genişletmek için tıkla... Kargoya verdiğinizde fotoğrafını çekin isterseniz ambar tesellum fişi de alın. Böylelikle kaybolursa rahatlıkla kargo firmasından karşılatabilirsiniz.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 31 Ağustos 2023 #12 utkuymus dedi: Dostum itopya bir mağaza sıkıntı eğer ekran kartındaysa fatura vb. şeyleri ekran kartını üreten firmaya göndereceksin itopyanın bir suçu yok onlar doğruyu yapmış. Genişletmek için tıkla... Gönderen İtopya değil mi? Neden kontrol etmeden gönderiyorlar o zaman?
utkuymus dedi: Dostum itopya bir mağaza sıkıntı eğer ekran kartındaysa fatura vb. şeyleri ekran kartını üreten firmaya göndereceksin itopyanın bir suçu yok onlar doğruyu yapmış. Genişletmek için tıkla... Gönderen İtopya değil mi? Neden kontrol etmeden gönderiyorlar o zaman?