İtopya Planet-Blue alınır mı?

Cem Arı

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200TG Asus TUF A520M-Plus WİFİ XFX RX 6700 Ryzen 5 5600 Team T-Force Delta TUF 2x8 MSI SPATIUM M450 Asus VP249QGR
Hocam eğer Intel ekran kartlarının durumu iyi olsaydı alınabilir ama önermiyorum. Ekran kartı kötü değil ama sürücü konusunda aşırı kötü durumda.

Hocam zaten fiyat konusunda iyi zaten fakat ekran kartı pişman edebilir.

Kullanmadığınızı varsayıyorum. Çıkarılan her sürücü stabil değildir, tıpkı diğer üreticilerde olduğu gibi. Bizzat son çıkan sürümde problemler yaşadım, WHQL sürümü kurduğumda ise gram sorun çıkmadı. Piyasaya yeni girmelerine rağmen AMD tarafından güzel iş çıkarttılar.

İlk günkü bilmem şu oyunu desteklememe gibi problemleri kalmadı, insanların şikayetçi olduğu bir tek Battlefield var. Eski oyunlarda performansı ciddi anlamda etkileyen problemler fixlendi zaten.

RTX 3060 12 GB ve RX 6600 dengi bir kart, bazı oyunlarda daha önde olduğu görülüyor hatta. Uzun lafın kısası, öyle iade işlemine kadar götürecek bir kart değil.

Anladım. Fakat planet blue alırsam ne gibi sorunlar yaşarım özellikle sürücülerle ilgili RTX3050 gibi sorunlar mı yaşatır?

Anladım. Fakat planet blue alırsam ne gibi sorunlar yaşarım özellikle sürücülerle ilgili RTX3050 gibi sorunlar mı yaşatır?

RTX3050 derken, performans olarak mi RTX3050 benzetmesi? RX6600 daha stabil. Arc A750 sorunlari var, oyun destegi gibi. Intel XeSS de pek gelismis denilemez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…