İyi sosyaller. Hemen konuya gireceğim, karşılaştırma yapmanızı istiyorum. Bir tarafta İtopya planet sistem, diğer tarafta Gaming.Gen.TR Blade - 6600 var. Linkleri aşağı bırakıyorum, sizce hangisi daha iyi?
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Sisteme guvenmelisin, Gencer'e guvenmene gerek yok. Kargo gec gelsin, bir şey olmaz. Dedigim gibi, vulcano sistemi alabiliyorsan hepsinden daha iyi ve al gec.
Sisteme guvenmelisin, Gencer'e guvenmene gerek yok. Kargo gec gelsin, bir şey olmaz. Dedigim gibi, vulcano sistemi alabiliyorsan hepsinden daha iyi ve al gec.
Hacım yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. Böyle aşırı güzel fırsatları nasıl keşfediyorsunuz? Ben tüm sitelere baksam bulamazdım bunu, baya iyiymiş.
Hacım yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. Böyle aşırı güzel fırsatları nasıl keşfediyorsunuz? Ben tüm sitelere baksam bulamazdım bunu, bayağı iyiymiş.