aghorsty
Decapat
Çekirdek sayısı az gibi sanki i3'te?Amaç oyunsa i3 daha iyi ama yayin render yapacaksa AMD ryzrn 5 5500 daha iyi olur
Çekirdek sayısı az gibi sanki i3'te?Amaç oyunsa i3 daha iyi ama yayin render yapacaksa AMD ryzrn 5 5500 daha iyi olur
Amaç oyunsa i3 daha iyi ama yayin render yapacaksa AMD ryzrn 5 5500 daha iyi olur.
Sistemden aşırı memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. İşlemciyi 5600 ssdyi 1 tb anakartı B550M yaptım. Neredeyse her oyunu Ultra-Yüksek ayarlarda 60 fps oynatıyor.Sistem performansı nasıl peki?
Hatalıysam kusura bakmayın.RX6600 al. Arc A750 sistem daha iyi islemci ve sokette ve parcalari da iyi olsa Arc A750 sorunlu denilebilir RX6600'e gore.
Her i3 kotu degil.
i3 12100F, 5500'den cok daha ustun; daha guncel soket, daha iyi tekli cekirdek performansi, DDR5 ile de kullanabilmesi.
Çekirdek sayısı az gibi sanki i3'te?
Cekirdek sayisi amd ryzen 5 te daha cok oldugu icin render fln yaparken daha iyi senin için ama oyun oynarken i3 ten daha fazla performans alirsinizÇekirdek sayısı az gibi sanki i3'te?
Hocamın önerileri gerçekten güzel bende onun önerisiyle i5 4060 lı sistemi aldım sadece ekstra olarak bizim binada şebeke kararlı değil ve güç kaynağından sorun yaşamamak için fsp psu aldım bugün sipariş verdim bakalım gelince görücez artık yanlış mı yaptık doğru mu yaptık .Her şey cekirdek sayisi degil saf oyun performansi olarak. Tekli cekirdek perfomansi daha yuksek. Tekli cekirdege bakiyor cogu oyun.
Konudan bağımsız İtopya'dan hazır sistem aldım 2 günde kargoya verildi, Gençer Gaming'ten CPU soğutucu aldım 5 gündür hazırlanıyorda bekliyor sipariş. Müşteri hizmetlerine yazıyorum dönüş yapmıyorlar. Ucuz diye bir siteden ürün almadan önce iyi araştırmak gerekiyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.