İtopya PLANET-BLUE vs Gençer Gaming RKY

Amaç oyunsa i3 daha iyi ama yayin render yapacaksa AMD ryzrn 5 5500 daha iyi olur.

Yayin icin olabilir ama Intel Core islemcilerin render performanslari AMD Ryzen es degerine gore daha kotu genelde.

Sistem performansı nasıl peki?
Sistemden aşırı memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. İşlemciyi 5600 ssdyi 1 tb anakartı B550M yaptım. Neredeyse her oyunu Ultra-Yüksek ayarlarda 60 fps oynatıyor.

Çekirdek sayısı az gibi sanki i3'te?

Her şey cekirdek sayisi degil saf oyun performansi olarak. Tekli cekirdek perfomansi daha yuksek. Tekli cekirdege bakiyor cogu oyun.

Bende bu konu hakkında çok düşündüm daha farklı bir bakış açısı sunucum fiyat güç vb vb konuları hakkında arkadaşlar daha bilgili benden ben dümdüz tüketici olarak iki ekran kartından da çekindim 12 bin verip yada 13 bin verip sorun ekran katıyla ilgili sorun yaşayabileceğim için vazgeçtim 4060 lı gamgarajdan sistem aldım . 7 bin fazla verdim ama kartla ilgili kafamda soru işareti kalmadı.

Her şey cekirdek sayisi degil saf oyun performansi olarak. Tekli cekirdek perfomansi daha yuksek. Tekli cekirdege bakiyor cogu oyun.
Hocamın önerileri gerçekten güzel bende onun önerisiyle i5 4060 lı sistemi aldım sadece ekstra olarak bizim binada şebeke kararlı değil ve güç kaynağından sorun yaşamamak için fsp psu aldım bugün sipariş verdim bakalım gelince görücez artık yanlış mı yaptık doğru mu yaptık . 😂

Konudan bağımsız İtopya'dan hazır sistem aldım 2 günde kargoya verildi, Gençer Gaming'ten CPU soğutucu aldım 5 gündür hazırlanıyorda bekliyor sipariş. Müşteri hizmetlerine yazıyorum dönüş yapmıyorlar. Ucuz diye bir siteden ürün almadan önce iyi araştırmak gerekiyormuş.

Konudan bağımsız İtopya'dan hazır sistem aldım 2 günde kargoya verildi, Gençer Gaming'ten CPU soğutucu aldım 5 gündür hazırlanıyorda bekliyor sipariş. Müşteri hizmetlerine yazıyorum dönüş yapmıyorlar. Ucuz diye bir siteden ürün almadan önce iyi araştırmak gerekiyormuş.

Sitenin kargo dışında sorunu yok müşteri hizmetleri her yerde çöp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı