alossut Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi pro b650-s wifi Gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc Amd ryzen 7 7800x3d Gskill 32 gb (2x16) ddr5 6000MHz Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 PSU ve ekran kartı elimde var diğer parçaları İtopya'dan montaj hizmeti isteyerek sipariş verdim PSU ve ekran kartı olmadan montaj yaparlar mı?
PSU ve ekran kartı elimde var diğer parçaları İtopya'dan montaj hizmeti isteyerek sipariş verdim PSU ve ekran kartı olmadan montaj yaparlar mı?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 18 Kasım 2023 #2 alossut dedi: PSU ve ekran kartı elimde var diğer parçaları İtopya'dan montaj hizmeti isteyerek sipariş verdim PSU ve ekran kartı olmadan montaj yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı gelmez. PSU, kabloları düzenlenmiş şekilde takılı gelir.
alossut dedi: PSU ve ekran kartı elimde var diğer parçaları İtopya'dan montaj hizmeti isteyerek sipariş verdim PSU ve ekran kartı olmadan montaj yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı gelmez. PSU, kabloları düzenlenmiş şekilde takılı gelir.
alossut Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi pro b650-s wifi Gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc Amd ryzen 7 7800x3d Gskill 32 gb (2x16) ddr5 6000MHz Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 k4moncik dedi: Ekran kartı takılı gelmez. PSU, kabloları düzenlenmiş şekilde takılı gelir. Genişletmek için tıkla... Yani montaj yaparlarmı diğer parçaları
k4moncik dedi: Ekran kartı takılı gelmez. PSU, kabloları düzenlenmiş şekilde takılı gelir. Genişletmek için tıkla... Yani montaj yaparlarmı diğer parçaları
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 18 Kasım 2023 #4 alossut dedi: Yani montaj yaparlar mı diğer parçaları. Genişletmek için tıkla... Ekran karti haric komple sistem kurulu gelir.
alossut dedi: Yani montaj yaparlar mı diğer parçaları. Genişletmek için tıkla... Ekran karti haric komple sistem kurulu gelir.