İtopya Rezilliği

Makaleler
3
Dün İtopya denen sitede MSI OPTIX 27" MAG272QP monitörü 2800 liraya düşmüştü. İndirim 1 saat sonra bitiyordu ve kalan son 9 ürün diyordu. Aynı monitörü indirimsiz olarak almayı düşünen arkadaşıma söyledim ve direkt sipariş etti. Hatta son kalan 8 ürün oldu. Bugün ise sessiz sedasız bir şekilde siparişi iptal etmişler. Aradığımızda da ``stokta yok`` dediler. Şaka gibi ya, insan aklıyla dalga geçiyorlar resmen. Madem stokta yok neden ürüne tıkladığımızda ``stokta`` yazıyor?

Arkadaşım pek takmadı ama gerçekten yaptıkları rezillikten başka bir şey değil. Normalde de hiç kimseye İtopya'dan bir şey önermem ancak bu kadar müşterinin aklıyla dalga geçen bir firma olduklarını bilmiyordum.

Siz siz olun uzak durun buradan. 1-2 ürününüz geldi diye hemen sıkıntısız güvenilir site ilan etmeyin burayı. Kim bilir kaç kişiyi daha bu şekilde mağdur ettiler ve bizim haberimiz bile yok. Mesela arkadaşımla arkadaş olmasaydık bu olay geçip gidecekti ve hiç kimsenin ruhu duymayacaktı.

İtopya yine şaşırtmadı. Rezalet puanım 7/10

C24G1 siparişi verdim. Aradık, evden çalışıyorum ne zamana kargolarsınız ona göre kendimi ayarlayacam diye. Yarın kargoda dediler! 8 gün boyunca söylenenler;
  • Stok sıkıntısından sipariş verdik.
  • Verdiğimiz siparişi kontrol etmeden size gönderemeyiz diye monitörü test ettik.
  • Sizin sipariş karışmış, arkadaşlar bugün kargolayacak.
  • Monitörünüz test aşamasında. Yarın kargolanacak.
Gibi gibi sallamalar, adamı salak yerine koymalar falan filan.

Bu İtopyadan 2018 Haziran ayında kulaklık almıştım, kulaklığın mikrofon açma, kapatma tuşu çalışmıyordu o günden beri bu firmadan hiç bir şey almıyorum.

100'e yakın alışveriş yaptım sorunsuzca, Itopya'yı çok seviyorum ben şahsen. Müşteri hizmetleriyle mail yoluyla iletişim de kurdum Geçmiş olsun size..

2-3 hafta önce MX230'lu SSD li FHD Asus laptop buldum kuzene 3100TL idi indirimde. Hemen sipariş etti 2 gün kadar sonra siparişi iptal ettiler. 1 hafta sonra da stoktan kaldırıp 3800TL yapmışlar fiyatını. Ülkede Korona'dan daha tehlikeli daha sıkıntılı bir şey var sa oda fırsatçılar. Site de Hepsiburada bu arada.

100'e yakın alışveriş yaptım sorunsuzca, Itopya'yı çok seviyorum ben şahsen. Müşteri hizmetleriyle mail yoluyla iletişim de kurdum Geçmiş olsun size..
Normal fiyatlı ürünlerde sıkıntı çıkartmıyorlar ama gel gelelim indirimli ürünlere ve geri iade sürecine... Rezalet resmen.

Ne testmiş arkadaş. 8 günde bitememiş.

O fiyata daha mantıklı monitörler var aslında, örneğin:
Bu arada İtopya son zamanlarda çok yüksek şikayetler alıyor. Tercih edilmesini önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…