Bu sistem i3 13100F seçilince 19K arkadaşlar. Kasa falan mesh olan seçilip özelleştirilebilir orası ayrı. Aynı marka model ekran kartı en ucuz 15400 TL olarak görünüyo. Sizce alınır mı ya da önereceğiniz başka sistem var mıdır?
VOK-SCHOOL/INTEL Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
Attık zaten yukarda hocam. Özelleştirme seçeneğini ayarlayıp alabilirsiniz. Tabi i3 yeterli olacaktır ama hiçbir sistem sonsuza kadar 2k oyun oynatmıyor. Bende de 3070ti var 2 sene neredeyse 2k oynadım tüm oyunları artık 1080p oynamaya başladım.
Attık zaten yukarda hocam. Özelleştirme seçeneğini ayarlayıp alabilirsiniz. Tabi i3 yeterli olacaktır ama hiçbir sistem sonsuza kadar 2k oyun oynatmıyor. Bende de 3070ti var 2 sene neredeyse 2k oynadım tüm oyunları artık 1080p oynamaya başladım.
Konu harici olarak umarım 2k monitörde 1080p ayarlayarak oynamayıp direkt 1080p monitöre düşmüşsündür, yoksa monitörün doğal çözünürlüğünden düşük kullandığında görüntü çok bulanıyo. Evet attıklarınızda 4060 ti'lı bir sistem de var ama ben 19k'ya 4060 ti'lı sistem görünce sizlere danışmak istemiştim, geç kaldım stok bitti. :/ Bende normalde 3080 var 2k'da pubg oynuyorum very low ayarlarda 300 400 FPS akıyo, bir tane de kardeşim almak istedim, o sadece story mode oyunlar oynuyo.