Geçen pazar 12'sinde bilgisayar sipariş etim. Hala sipariş hazirlaniyor diyor. Mail atigimda ise bu hafta içi kargoya verilir diyor. Sizce ne yapmaliyim bu durumda?
Geçen pazar 12'sinde bilgisayar sipariş etim. Hala sipariş hazirlaniyor diyor. Mail atigimda ise bu hafta içi kargoya verilir diyor. Sizce ne yapmaliyim bu durumda?
Benzer bir durumu PcKolik'te yaşadım. Er ya da geç elinize ulaşacak ama biraz baskı kurmanız lazım. Ben her gün araya araya 10. günde elime ulaştırdım.
Aldığınız ürünün sayfasında kaç günde kargoya verileceği yazmıyor muydu? Genelde 3 iş günü içinde kargoya veriliyor. Ürün topladıktan sonra olası aksilik çıkması durumunda önden bilgilendiriyorlar zaten.
Benzer bir durumu PcKolik'te yaşadım. Er ya da geç elinize ulaşacak ama biraz baskı kurmanız lazım. Ben her gün araya araya 10. günde elime ulaştırdım.
ayın 11 inde sipariş verdim geçen hafta cuma günü müşteri hizmetlerini aradım pazartesi yada salı kargoya verilir dediler. Bu gğn fatura hazırlandı yarın kargoya verilecek biraz sabırlı olmak lazım.
Ayın 11'inde sipariş verdim geçen hafta cuma günü müşteri hizmetlerini aradım pazartesi ya da salı kargoya verilir dediler. Bu gğn fatura hazırlandı yarın kargoya verilecek biraz sabırlı olmak lazım.