İtopya'dan 08.03.2025 tarihinde MSI MAG 256F monitör aldım. Monitör 5 gün boyunca sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu ve 2 gündür sipariş faturalanıyor diyor. Kargoya tahmini ne zaman verilir ve elime ulaşır?
Stokta olmayan ürünü satmışlardır size, ürünü başka yerden temin edip ulaştırırlar.Yoksa 1 haftadır halen kargoya verilmemiş bir ürünün mantıklı açıklaması olamaz.
Sanırım İtopya'nın yaş günü indirimleri var. Kampanya döneminde çok yavaşlıyor kargo işlemleri. Ben 5 sene önce monitör aldığımda yine kampanya dönemiydi 1 haftada felan vermişlerdi
Sanırım İtopya'nın yaş günü indirimleri var. Kampanya döneminde çok yavaşlıyor kargo işlemleri. Ben 5 sene önce monitör aldığımda yine kampanya döne miydi 1 haftada falan vermişlerdi.
Stokta olmayan ürünü satmışlardır size, ürünü başka yerden temin edip ulaştırırlar.Yoksa 1 haftadır halen kargoya verilmemiş bir ürünün mantıklı açıklaması olamaz.
İtopya bazen ikinci hafta kargoya veriliyor. Başıma geldi. İstediğin kadar ara şikayet et vs. nafile. Altı üstü bir kulaklık almıştım. Bir buçuk hafta sonra kargoya verdiler.
İtopya'dan 08.03.2025 tarihinde MSI MAG 256F monitör aldım. Monitör 5 gün boyunca sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu ve 2 gündür sipariş faturalanıyor diyor. Kargoya tahmini ne zaman verilir ve elime ulaşır?