İtopya Sipariş Gecikmesi

Ben 3 5 gün önce RAM aldım 1 günde geldi oysa ki.

Ben de o şekilde umut edip en kötü 1 hafta da gelir diye düşünmüştüm fakat 1 hafta da kargoya vereceklerini söylüyorlar.

Bu yapılan işlerde gözardı edilecek kadar az kişi mağdur olmadı. Sadece satış yapıp geri kalanda ise umursamazlık diz boyu bari insanları bu şekilde tavır almasalar.

şikayetvar.com itopya
Bakınız kaç kişi daha bu durumdan mağdur. Burdan gördüğüm kadarıyla da stokta olmayan bir ürünün satışı olmuş ve müşteri hizmetlerinden stok bekliyoruz gibisinden cevap alınmış. Topladığım sistem ile şu an bakışıyor olup anakartın gelmesini bekliyoruz umarım son çaremiz olan 3 Nisan'da kargoya verilir.

Arkadaşlar ben de yere göğe sığdıramadıkları incehesaptan sıkıntılar yaşadım. Ellerindeki malı gönderiyorlar sorun yok. Ama arıza çıktığında kimse sallamıyor. THH kararlarına itiraz etmek için sadece o işe bakan adamları var. Kargo süresi bilmemne tamir süresi 20 iş günü vs. Sonuna kadar sınırları zorlayıp işi yokuşa sürüyorlar. Evet sorunsuz alış veriş de yaptım ama problem olduğunda kimse sizi tanımıyor. Sürekli telefon etmeniz gerekiyor. Tarafınıza bilgi verilecek deniyor kimse aramıyor.

Arkadaşımız paylaşmış bizle bunu teşekkür ederiz.

Gelgelelim Türkiye'de bunu yapan istisnasız 1 firma duymadım şu ana kadar. Şikayetvar.com a girince belli zaten. ASUS ve MSİ şikayetleri tek başına yeterli.

Bende İtopya'dan anakart ve RAM almıştım. Geçen sene hem geç geldi hem de kullanılmış ürün gönderdiler.

Vatan'dan aldığım tüm ürünler şu an elimde keşke 100-200 daha fazla verip hepsini ordan almış olsaydım burada bunları yazıyor olmaz ve rahat olurdum.
Bende İtopya'dan anakart ve RAM almıştım. Geçen sene hem geç geldi hem de kullanılmış ürün gönderdiler.

Şu anki tek temennim ürünlerin sağlam gelmesi aksi takdirde beni yaklaşık 1 aylık süreç bekliyor ve bu durumlarda 1 ay içinde neler gelişir bilemeyiz acelemde bundan kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…