Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #11 Pwieh dedi: Hocam mesai saatleri dışındalardır o zaman. Mail gönderin diyeceğim fakat cevabı yarın mesai saatleri içerisinde alırsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman en iyisi şu anda indirimli fiyattan almak yarın onaylandığında parayı gönderirler
Pwieh dedi: Hocam mesai saatleri dışındalardır o zaman. Mail gönderin diyeceğim fakat cevabı yarın mesai saatleri içerisinde alırsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman en iyisi şu anda indirimli fiyattan almak yarın onaylandığında parayı gönderirler
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #12 Hocam para yükleyip alsanız bu kadar dert çekmezdiniz. Karta para gelincede geri çekersiniz parayı.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #13 VenomBey dedi: Hocam para yükleyip alsanız bu kadar dert çekmezdiniz. Karta para gelincede geri çekersiniz parayı. Genişletmek için tıkla... Kartta var para zaten o yönden sıkıntı yok sadece anında iade yapıyorlar mı onu sormak istedim
VenomBey dedi: Hocam para yükleyip alsanız bu kadar dert çekmezdiniz. Karta para gelincede geri çekersiniz parayı. Genişletmek için tıkla... Kartta var para zaten o yönden sıkıntı yok sadece anında iade yapıyorlar mı onu sormak istedim
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #14 Mustafa_06 dedi: Kartta var para zaten o yönden sıkıntı yok sadece anında iade yapıyorlar mı onu sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Anında para iadesi hiçbir site yapmaz hocam.
Mustafa_06 dedi: Kartta var para zaten o yönden sıkıntı yok sadece anında iade yapıyorlar mı onu sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Anında para iadesi hiçbir site yapmaz hocam.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #15 VenomBey dedi: Anında para iadesi hiçbir site yapmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Ama iade talebini kabul ederler değil mi çünkü daha ürün hazırlanma aşamasına bile geçmedi ödeme onaylandı aşamasında gözüküyordu
VenomBey dedi: Anında para iadesi hiçbir site yapmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Ama iade talebini kabul ederler değil mi çünkü daha ürün hazırlanma aşamasına bile geçmedi ödeme onaylandı aşamasında gözüküyordu
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #16 Mustafa_06 dedi: Ama iade talebini kabul ederler değil mi çünkü daha ürün hazırlanma aşamasına bile geçmedi ödeme onaylandı aşamasında gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Kabul ederler hocam yarın öğlene kadar kabul ederler diye düşünüyorum.
Mustafa_06 dedi: Ama iade talebini kabul ederler değil mi çünkü daha ürün hazırlanma aşamasına bile geçmedi ödeme onaylandı aşamasında gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Kabul ederler hocam yarın öğlene kadar kabul ederler diye düşünüyorum.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #17 VenomBey dedi: Kabul ederler hocam yarın öğlene kadar kabul ederler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler Son düzenleme: 13 Aralık 2022
VenomBey dedi: Kabul ederler hocam yarın öğlene kadar kabul ederler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler