İtopya Sipariş Revize etmek mümkün mü?

Doguscyln

Centipat
Herkese iyi günler.

İtopya.com'dan hazır bir sistem sipariş etmiştim ama farkında olmadan sistemi "Demonte" olarak sipariş vermişim. Sipariş üzerinden henüz daha 1 gün geçmedi sistem montaj sistemi de demonte gibi herhangi bir fazla fiyatlandırma söz konusu değil. Sistemi Montaj edilerek yollanmasını isteyebilir miyim? Telefondan ulaşamadıgım için bilgi de alamadım.

Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba?

Herkese merhaba.

Fikirler için teşekkürler. Telefonla İtopya.com'a ulaşabildim bu konuda yardımcı olabileceklerini söylediler fakat benim siparişim kargoya verildiği için bana yardımcı olamadılar halbuki herkes cok yogun olduklarından siparişlerin teslimatının 2 haftayı bulabileceğini söylüyorlardı. Ben siparişi saat 12.00 civarı vermiştim aynı gün akşam 21.45'te sipariş kargoya verilmiş. Bu kadar hızlı olabileceğini hiç zannetmiyordum.

Eğer böyle bir durum yaşayan olursa yardımcı olabiliyorlar telefonla ulaşmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı