İtopya siparişi eksik geldi

Emiroo

Kilopat
İtopya'dan aldığım Cooler Masterkey lite L ve Rival 110'dan bugün elime klavye ulaştı. Sadece klavye çıktı kargodan. Kargocular İtopya'dan kendilerine bir paket verildiğini söylüyorlar bu nedenle de kargo yönünden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İtopya tarafından eksik kargolandı ise bayisine faturası ile gidip alabilir miyim ürünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tedarik sorunu varsa, ayrı olarak kargolanmış olabilir. Bir şey yapmadan önce arayıp sorun.

Mesai saatleri içinde aramalısınız.

Yoğunluk itibari ile benim de kargom ayrı ayrı 1 hafta sürede geld (farklı firmadan), yarın gündüz vakti itopya ile görüşün derim. Ufak bir işletme olduğu için 1-2 kişi bakıyor diye biliyorum telefona.

Geçen gün direk mağazalarına gittim akasya avm nin arka taraflarında mağazaları. Çok yoğunlardı telefonla aradığımda ben de ulaşamamıştım. Bence bekleyin bir süre gelmez ise mağazaya gidip durumu anlatırsınız orayı görünce (küçük bir yer çok fazla çalışanları da yok) hak verirsiniz onlara da biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…