İtopya siparişi gözükmüyor

atusa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben İtopya'dan ürün aldım kredi kartından taksit seçip devam ettim sonrasında ödemeye bastım ve Cloudflare gibi şeyler yazmaya başladı. Kartımdan para çekilmiş bankayı aradım işlemi yapmışsınız karttan taksitli geçilmiş hata dedi siteyle görüş dediler. Müşteri hizmetleri gece yok tabii siparişlerimde de gözükmüyor ben anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı? Mail attım dönerler diye belki müşteri hizmetleri hafta sonu oluyor mu onu da bilmiyorum telefonda hafta içi diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam bir sistem kullanıyorlarsa otomatik iadeye düşer bir kaç güne iade edilir hocam, yine de pazartesi müşteri hizmetlerine sorun.

Sağlam bir sistem kullanıyorlarsa otomatik iadeye düşer birkaç güne iade edilir hocam, yine de pazartesi müşteri hizmetlerine sorun.

Hocam konu açarken çoğu kişide bu sorunu yaşamış geç dönmeleri gerçekten çok saçma Hepsiburada Trendyol varken bunu tercih ettiğime pişman oldum o sitelerden alsam bence kargoya bile verilirdi tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…