kravatgiyen Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün İtopya kargoya verildi görülüyor fakat e-fatura kaydet deyince oluşturulmaktadir diyor, e-fatura ne zaman oluşturulur? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar, bugün İtopya kargoya verildi görülüyor fakat e-fatura kaydet deyince oluşturulmaktadir diyor, e-fatura ne zaman oluşturulur?
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 kravatgiyen dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün İtopya kargoya verildi görülüyor fakat e-fatura kaydet deyince oluşturulmaktadir diyor, e-fatura ne zaman oluşturulur? Genişletmek için tıkla... Ne zaman sipariş verdiniz?
kravatgiyen dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün İtopya kargoya verildi görülüyor fakat e-fatura kaydet deyince oluşturulmaktadir diyor, e-fatura ne zaman oluşturulur? Genişletmek için tıkla... Ne zaman sipariş verdiniz?
kravatgiyen Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 heraishere dedi: Ne zaman sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Salı verdim bugün kargoya verildi aşamasına geçti. @heraishere
heraishere dedi: Ne zaman sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Salı verdim bugün kargoya verildi aşamasına geçti. @heraishere
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 kravatgiyen dedi: Salı verdim bugün kargoya verildi aşamasına geçti. @heraishere Genişletmek için tıkla... 3 iş günü içerisinde fatura kesilmesi gerekiyor normalde. Firmayı arayıp sorun bi.
kravatgiyen dedi: Salı verdim bugün kargoya verildi aşamasına geçti. @heraishere Genişletmek için tıkla... 3 iş günü içerisinde fatura kesilmesi gerekiyor normalde. Firmayı arayıp sorun bi.