Heri Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi?
Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi?
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 17 Kasım 2020 #2 Heri dedi: Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi? Genişletmek için tıkla... Yine topla ne olacak ki. Bu arada halledebilirler diye biliyorum ama sen dene.
Heri dedi: Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi? Genişletmek için tıkla... Yine topla ne olacak ki. Bu arada halledebilirler diye biliyorum ama sen dene.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 17 Kasım 2020 #3 İptalcepcion. Bence cevap vermezler ama dene bi.
Nashtic Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Aincrad 17 Kasım 2020 #4 Kesin bir şey söylemek zor fakat iletişime geçmekte fayda var. Çünkü sipariş verdiğinizde hesabınızdan ücret kesiliyor ve iptal durumunda otomatik yönlendirme var ise ücret iadesinin yapılması zorunluluğunda kalınabilir.
Kesin bir şey söylemek zor fakat iletişime geçmekte fayda var. Çünkü sipariş verdiğinizde hesabınızdan ücret kesiliyor ve iptal durumunda otomatik yönlendirme var ise ücret iadesinin yapılması zorunluluğunda kalınabilir.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #5 Büyük ihtimalle taksitle aldın ve iadenin taksitle yapıldığını yeni öğreniyorsun.
O oguz18_tr Megapat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 101 23 Kasım 2020 #6 Heri dedi: Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi? Genişletmek için tıkla... bende aynı durumdayım iptal talebini geri alabildiniz mi? Talebi geri aldıysanız nasıl aldınız?
Heri dedi: Ben bir PC topladım bu akşam ve iptal ettim. İptal işlemimi geri çekmek istiyorum, müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi? Genişletmek için tıkla... bende aynı durumdayım iptal talebini geri alabildiniz mi? Talebi geri aldıysanız nasıl aldınız?