E erdembhc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Merhaba İtopya'dan 2 gün kadar önce kulaklık sipariş ettim fakat yaklaşık 2 gün olmasına rağmen baktığımda hala ödeme bekleniyor yazıyor. Bununla ilgili ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba İtopya'dan 2 gün kadar önce kulaklık sipariş ettim fakat yaklaşık 2 gün olmasına rağmen baktığımda hala ödeme bekleniyor yazıyor. Bununla ilgili ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 7 Nisan 2024 #2 Haftasonu hocam gayet normal değil mi ? Bayramdan sonraya anca gelir ürününüz.
MerakliMahmut Megapat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 558 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 H.sonu + Bayram diye 1 hafta sonra kargoya verilebilir.
E erdembhc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 MerakliMahmut dedi: H. Sonu + bayram diye 1 hafta sonra kargoya verilebilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama ödeme yapılmazsa sipariş iptal edilecek diye uyarı aldığım için yazma gereği duydum.
MerakliMahmut dedi: H. Sonu + bayram diye 1 hafta sonra kargoya verilebilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama ödeme yapılmazsa sipariş iptal edilecek diye uyarı aldığım için yazma gereği duydum.