İtopya siparişinin 2 gündür gelmemesi

Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu cumartesi İtopya'dan Razer Viper Mini mouse sipariş ettim kardeşime. Fakat 2 gündür bir gelişme yok. Sitelerin de böyle yazıyor. Ben de UPS Kargo'ya yazdım kargoyla ilgili bilgi almak istedim. Onlar da kendilerine teslim edilmediğini söylüyor.
ne yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 160
  • Screenshot_5.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Beklemekten başka çare yok veya iptal edebilirsiniz.

Bende dün bir monitör siparişi verdim hemen kargoya verilmiş, sms falan gelmedi siteden kargo takipden görüyorum.

Hocam depo çıkışını yapıyor ama UPS kargo depoya uğrayıp ürünü almadığı için yola çıkamıyor. Ya depo bekletiyor hala UPS'yi cagirmamis ya da UPS çağrılmış ama hala teslim almaya gitmemiş. Haftasonu olduysa eğer bu barkod girme muhtemelen bugün alırlar.

Kargo takibinde ne çıkıyor hocam en önemli yeri atmamışsın sadece sipariş yerini atmışsın. Yok mu bir kargo numarası falan?

Nasıl beklemekten başka bir şey yok. İtopya teslim ettiğini söylüyor kargo firmasına. Kargo firması teslim edilmediğini söylüyor. Normal bir şey mi?
Dostum direk olarak itopyayla görüş. Kargo firması gelmedi diyorsa bir karışıklık olmuştur.

Ben de o tür bir şey yaşamıştım. İtopya bana yanlış takip kodu göndermiş. E-posta üzerinden kendilerine durumu sormuştum. Yeni takip numarasını verdiler. Eğer bir sorun yok diyorlarsa beklemekten başka çare yok. UPS ağır bir firmadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…