İtopya siparişinin çok gecikmesi

Ahmet_Yslbrs

Decapat
Itopya 4 gün içinde siparişi kargoya teslim ettiğini öne sürüyor. 4. gün geçen hafta perşembeye denk geliyor. Aradılar ve yoğun olduklarını fakat en geç bugün kargoya verileceğini söylediler. Ben de kabul ettim, bugün de en geç yarın gönderilecek dediler. Ne yapmam gerekir? Ben bu kadar bekledim internet üzerindeki işimiz aksadı. Bir karşılığı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi karşılığı derken ne demek istediğini anlamadım fakat durum bariz bir şekilde izah edilmiş verdiğiniz sistem g2 mi ?

Bi karşılığı derken ne demek istediğini anlamadım fakat durum bariz bir şekilde izah edilmiş verdiğiniz sistem g2 mi ?
Hayır boost a/560 sipariş ettim.deneme sürümü 50tlydi istemedim.ayarlıcak olan kişide çarşamba günü bulunduum şehirden ayrılcak.Onların kusurundan dolayı mağdur oluyorum arayıp söylesem hatalarından dolayı işletim sistemi kurma gibi bişey yaparlarmı(deneme sürümü)?

Daha öncesinde İtopyadan alışveriş yapmadım ancak kullanıcı dostu bir firma olduğuna eminim denemekte fayda var bir şey kaybetmezsiniz.
Eğer yapamayız derlerse sen de çok basit bir şekilde yapabilirsin internette yüzlerce video var ve aşırı basit bir işlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…