YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Aralık 2024 #1 Pazar günü sistem aldım bugün 5.gün hala kargoya bile verilmedi normal mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.702 Çözümler 50 Yer Bursa 5 Aralık 2024 #2 YunusXkvrckX dedi: Pazar günü sistem aldım bugün 5.gün hala kargoya bile verilmedi normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hazır olarak toplanmış bir sistemse normal benim ürünüm bayrama denk geldiği için İtopya 13. günde kargoya vermişti yasal olarak 14 gün hakları var.
YunusXkvrckX dedi: Pazar günü sistem aldım bugün 5.gün hala kargoya bile verilmedi normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hazır olarak toplanmış bir sistemse normal benim ürünüm bayrama denk geldiği için İtopya 13. günde kargoya vermişti yasal olarak 14 gün hakları var.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 5 Aralık 2024 #3 Test edilme süreci 5 gün zaten.
YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Aralık 2024 #4 Atamyolundayız dedi: Test edilme süreci 5 gün zaten. Genişletmek için tıkla... 5 günde neyi test ediyorlar.
Atamyolundayız dedi: Test edilme süreci 5 gün zaten. Genişletmek için tıkla... 5 günde neyi test ediyorlar.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 5 Aralık 2024 #5 YunusXkvrckX dedi: 5 günde neyi test ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Sistemi
YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Aralık 2024 #6 Atamyolundayız dedi: Test edilme süreci 5 gün zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var.
Atamyolundayız dedi: Test edilme süreci 5 gün zaten. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 5 Aralık 2024 #7 YunusXkvrckX dedi: Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman İtopya'yı arayın
YunusXkvrckX dedi: Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman İtopya'yı arayın
YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Aralık 2024 #8 Atamyolundayız dedi: Hocam o zaman İtopya'yı arayın Genişletmek için tıkla... Aradım şimdi sıraya alınmış ortalama bir şey dedi tam duyamadım 5-6 gün dedi.
Atamyolundayız dedi: Hocam o zaman İtopya'yı arayın Genişletmek için tıkla... Aradım şimdi sıraya alınmış ortalama bir şey dedi tam duyamadım 5-6 gün dedi.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 5 Aralık 2024 #9 YunusXkvrckX dedi: Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'dan alsaydınız.
YunusXkvrckX dedi: Arkadaşım geçen GameGaraj'dan sistem aldı 3-4 günde elinde oldu benim sistem 5.gün kargoya bile verilmedi kargoya verilmesi kargonun gelmesi var. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'dan alsaydınız.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 5 Aralık 2024 #10 İtopya'da çalışan biriyle görüştüm iş yoğunluğu fazla olduğunda kargolar gecikebiliyor dedi. Olabilir yani acele etmeyin gelir.
İtopya'da çalışan biriyle görüştüm iş yoğunluğu fazla olduğunda kargolar gecikebiliyor dedi. Olabilir yani acele etmeyin gelir.