İtopya sistem ekran kartı tükendi diyor

Ön yargılıyım biraz hem çevremden hem de forumlarda gördüğüm birkaç bilgiden. Bir de Intel bildiğim bir işlemci o yüzden.

Yanlış anlamazsan dostum işlemcim Ryzen 5 5500 ekran kartım RX 6600 2 yıldır aktif kullanıyorum tek bir sıkıntı çekmedim senin dediğin sıkıntılar işlemci kısmı Ryzen'den bitti ekran kartındaki sorunlardan 6000 serisinde bitti hangisi uygunsa onu almalısın ön yargını kırmalısın bence.

Ön yargılıyım biraz hem çevremden hem de forumlarda gördüğüm birkaç bilgiden. Bir de Intel bildiğim bir işlemci o yüzden.

İşlemci de driver vs olmuyor o sebepten sorun çıkmaz tak kullan mantığı. Seri seri Intel ve AMD kullandım kullanım farkı yok desem yeridir.

Driver büyük sorun olmaz mı diyorsunuz.

İşlemci APU olmadıkça driverı yok, tak çalıştır. Ekran kartı olaraksa hayır yeni nesil AMD GPU'larında da sorun çekme olasılığın aşırı düşük ama bu bütçede 4060 öneririm. Bir ara 6700XT sistemler de vardı şu an durumu bilmiyorum.

Bende zaten 4060 bakıyorum sadece işlemci düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…