İtopya sistem kaç güne gelir?

YunusXkvrckX

Hectopat
İtopya'dan Black Friday indirimlerinden pazar günü yani 1 Aralıkta ModArt-X23.3 sistem aldım. Sizce tahminen ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Black Friday ile aldığın için 1-2 gün oynar ama 1 hafta - 10 gün içinde eline ulaşır.

Belki Black Friday ile aldığın için 1-2 gün oynar ama 1 hafta - 10 gün içinde eline ulaşır.

Bu İtopya'da niye böyle oluyor acaba diğer siteler normalde 2-4 gün arasında eve ulaştırmıyor mu normalde 3-4 de gelme ihtimali yok herhalde.

Bu İtopya'da niye böyle oluyor acaba diğer siteler normalde 2-4 gün arasında eve ulaştırmıyor mu normalde 3-4 de gelme ihtimali yok herhalde.
Bilmiyorum ama bence 1 hafta çok normal bir süre. Nasolsa bir sistem toplanıyor, test ediliyor ve geliyor. Normal bir aldığın ürün bile 2-3 gün de geliyor.

Bilmiyorum ama bence 1 hafta çok normal bir süre. Nasolsa bir sistem toplanıyor, test ediliyor ve geliyor. Normal bir aldığın ürün bile 2-3 gün de geliyor.

Belki de heyecanlı olduğum için bana öyle geliyor. Ama 3 4 güne gelse çok tatlı olurdu.

Belki de heyecanlı olduğum için bana öyle geliyor. Ama 3 4 güne gelse çok tatlı olurdu.
İnşallah hocam. Valla yalan yok bende heyecanımdan 3-4 gün içinde gelmesini bekledim. Sabah uyandım baktım gece yatarken baktım. İnşallah hızlı gelir.

İnşallah hocam. Vallahi yalan yok bende heyecanımdan 3-4 gün içinde gelmesini bekledim. Sabah uyandım baktım gece yatarken baktım. İnşallah hızlı gelir.

Bende öyle okulda vakit geçmiyor her an aklımda geldiği günü düşünüyorum.

Bende öyle okulda vakit geçmiyor her an aklımda geldiği günü düşünüyorum.
Benim cumartesi günü gelmişti. Hiç unutmuyorum 2 kutu kapının önünde, üstümde o heyecan var. Kapıyı bir açtım sanki kutunun içini görmüş gibi mutlu oldum. 5 dakika bekler misiniz kırık var mı diye kontrol edeceğim dedim. Kontrol ettim, içeri aldım. Kutuları açtım, o ekran kartını çıkartırken ki mutluluğumu bir daha elde edemedim.

Vay be birkaç gün sonra bende o heyecanla kargoyu açacağım muhtemelen siz nereden almıştınız bu arada 1 haftada mı geldi sizinki.

Vay be birkaç gün sonra bende o heyecanla kargoyu açacağım muhtemelen siz nereden almıştınız bu arada 1 haftada mı geldi sizinki.
İtopyadan aldım. Tam 1 hafta da geldi. Cumartesi akşamı almıştım, yanlış kasayı alınca iade ettim ve paranın gelmesi 24 saat sürdü. Pazar akşamı tekrar aldım. Sonraki en yakın cumartesi günü saat 15:43 de gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…