İtopya sistem kargolamada nasıl?

Rafik Halil

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İtopya'dan ModArt-M7/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM sistemini almak istiyorum bu benim İtopya'dan ilk alışverişim olacak fakat bazı sitelerde şikayetler ile karşılaştım. Kargonun, kargo işleyişinin, müşteri hizmetlerinin, iade işlemlerinin vs. rezalet olduğunu söylüyorlar. Acaba bu şikayetler doğru mu? Kargonun Kocaeli'ye gelmesi sizce ne kadar sürer veya ne kadar sürmeli?

Hocam eğer İstanbul'da yaşıyorsanız kargoyla falan uğraşmayın. Acıbadem ve beylikdüzünde mağazaları mevcut. Geçen yıl eylül ayında öğlen saatlerinde İtopya acıbadem mağazasına gittim, alacağım hazır sistemi internet sitesinden belirlemiştim zaten gösterip stoklarınızda mevcut mu? Diye sordum. Mevcut olduğunu söylediler ödememi yaptım akşam saat 19:00 da gelip alabilirsiniz dediler gittim teslim aldım.

Hocam eğer İstanbul'da yaşıyorsanız kargoyla falan uğraşmayın. Acıbadem ve beylikdüzünde mağazaları mevcut. Geçen yıl eylül ayında öğlen saatlerinde İtopya acıbadem mağazasına gittim, alacağım hazır sistemi internet sitesinden belirlemiştim zaten gösterip stoklarınızda mevcut mu? Diye sordum. Mevcut olduğunu söylediler ödememi yaptım akşam saat 19:00 da gelip alabilirsiniz dediler gittim teslim aldım.

Hocam arkadaş Kocaeli'de oturuyormuş.

Merhaba, İtopya'dan ModArt-M7/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM sistemini almak istiyorum bu benim İtopya'dan ilk alışverişim olacak fakat bazı sitelerde şikayetler ile karşılaştım. Kargonun, kargo işleyişinin, müşteri hizmetlerinin, iade işlemlerinin vs. rezalet olduğunu söylüyorlar. Acaba bu şikayetler doğru mu? Kargonun Kocaeli'ye gelmesi sizce ne kadar sürer veya ne kadar sürmeli?

Hocam müşteri hizmetleri biraz değişik ama ulaşması zor değil, eskisi kadar bekletmiyorlar. 3 günde montajlanıp teslimatı yapılmıştı bana, size de 3-5 gün sürer diye düşünüyorum.

Hocam arkadaş Kocaeli'de oturuyormuş.

Görmemişim uyarın için teşekkür ederim hocam. Kocaeli ile İstanbul arası da pek bir şey değil aslında. Araç varsa, imkan varsa gelip alması en temizi olur bence. İtopya her ne kadar kaliteli ve sağlam firma olsa da kargo şirketleri bazen özensiz olabiliyor. Allah korusun tatsız bir durum ile karşılaşmak istemez kimse. Ha diyeceksiniz ki sen hiç mi internetten teknoloji alışverişi yapmadın be adam? Diye yaptım tabii ama kargo gelene kadar kafama bazen olumsuz senaryolar da gelmedi değil 😅 ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Kocaeli - İstanbul arası yakın diye en sağlamı bu şekilde olur o yüzden böyle bir fikirde bulundum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı