İtopya sistem nasıl garantiye gönderilir?

Goodram 512 GB PX500 GEN3x4 M.2 NVMe SSD.
Game Booster GB-G203b 550W PSU kasa.
Intel Core i3 12100F.
ASUS Prime H610M-R D4.
G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4.
ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8 GB V2 GDDR6 128 bit RGB LHR ekran kartı.

Sistemi 1 ay önce aldım. Ve ilk günden beri FPS düşmesi yaşıyorum sistemde bütün testleri yaptım, 3 defa format attım ama hala FPS düşmesi yaşıyorum ve artık bıktım, hevesim kaçtı.

Garanti işlemleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve işlemci kullanımı tüm çekirdekler %100 de görüyor bazen. PSU'da sıkıntı yok, 17 dk testten geçti.

Arıyorsunuz kod gönderiyorlar bunu MNG vb istenilen kargo şirketine götürüyorsunuz ücretsiz şekilde gidiyor.

Müşteri hizmetlerini aktif saatler içinde arıyorsun, garantiye göndermek istediğini söylüyorsun. Sana yapman gereken şeyleri anlatıyorlar. Kargo kodu veriyorlar, o kargo koduyla kargoluyorsun.

Yaşadığın sorunu kağıda yazıp içine koymanı istiyorlar.

Ekran kartı takılı mı gönderiyoruz?
Kartı kutusuna koy, öyle gönder.

Kargoda bir sıkıntı çıkmasın ekran kartı takılımı gönderiyoruz. Bir de gitmek istesek yeri nerede acaba bilginiz var mı?

Ekran kartı sana nasıl geldiyse aynı şekilde kutusuna koy düzgün bir şekilde aksi takdirde kasaya takılı gönderip kırılırsa kartın slotu falan elinde patlar. Google'dan İtopya şubelerine bakabilirsiniz.

Kargoyu onlar bana gönderdiğinde takip işlemini nasıl yapıcam.

Optimizasyon problemli 2 oyunda denemişsiniz, gayet normal 12100F'te böyle droplar olması. Daha yüksek sistemlerde de sebepsiz yere drop yaşanıyor bu oyunlarda.
Optimizasyon problemiyle alakası yok mesela lol oynasamda anlık düşüşler nedeniyle drop yiyorum ve arkadaşım 1660 super r5 5500 ile sorunsuz oynuyor ve benim bu oyunlarda dokular yüklü olmayıp işlemci kullanımı taban yapıyor tüm çekirdekler 100 oluyor dx12 de performans modunda adamı öldürüyorum gpu 41 den 11 e filan düşüyor gta 5 te filanda drop oluyor

Ekran kartı sana nasıl geldiyse aynı şekilde kutusuna koy düzgün bir şekilde aksi takdirde kasaya takılı gönderip kırılırsa kartın slotu falan elinde patlar. Google'dan İtopya şubelerine bakabilirsiniz.
bütün şubeler oluyormu

Son düzenleme:

Bildiğim kadarıyla evet tüm şubeler tek çatı altından çalışıyor.

Peki sizce sorun neyden kaynaklı olabilir sistemdeki tüm parçalara test yaptım bir sıkıntı çıkmadı ama fps drop yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…