İtopya Sistem Toplama ve Alışveriş Deneyimi

Geçen ayın 29'unda sipariş verdim ve hala daha ürünün kargoya verilmesini bekliyorum 10 iş günü süre dediler ve cuma günü o süre doluyor.Geçen sene aynı durumları yaşayan oldu mu ? şuan var mı ? Kargonun gelmesi en fazla ne kadar zaman alır ?

Bugün sabah İtopya üzerinden LG 22" 22MK400H-B monitörünü sipariş verdim. Akşam üzeride kargoya verdiler. Galiba kasım sonu olan yoğun haftayı geride bıraktılar.
Her firmada bazen bu tarz sorunlar olabiliyor. Mesela Hepsiburada üzerinden 27.11.2019 tarihinde sipariş verdiğim 2 okuma kitabı hala kargoda ve İstanbul'da gözüküyor, yani hiç ilerlememiş.

AOC kampanyasında monitörü ilk alanlardan biriydim bu yüzden o hızlı geldi. Monitörün kendi kutusu vardı zaten ve UPS ile ilgili sorun yaşanmadı.

Sonra 30.11 tarihinde klavye+usbwifi sipariş verdim. Bekletince geçen perşembe akşam mail attım acil diye. Cuma günü de kargoya verdiler. UPS sayfasında bilgi eksikliği vardı bir mail daha attım düzelttiler. Bugün de kargomu aldım. Bu kez kutulamayı daha mantıklı yapabilirdi. Klavyeye göre kutu büyüktü yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…