T Turkuvaz Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #1 İtopya sitesinden sistem topladım. İtopya BIOS ayarlarını yapiyor mu? Ne yapmam gerekiyor simdi yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2018
İtopya sitesinden sistem topladım. İtopya BIOS ayarlarını yapiyor mu? Ne yapmam gerekiyor simdi yardımcı olursanız sevinirim.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 9 Nisan 2018 #2 Bios ayarlamakta ne var. Default + save sonra yeniden başlatıyorsun bu kadar.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 9 Nisan 2018 #3 Yapıyorlar, 2 gün önce paylaştıkları sisteminizi nasıl topluyoruz videosunda bahsediyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yapıyorlar, 2 gün önce paylaştıkları sisteminizi nasıl topluyoruz videosunda bahsediyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lorthfer Hectopat Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2018 #4 Onur Altuğ Sever dedi: Yapıyorlar, 2 gün önce paylaştıkları sisteminizi nasıl topluyoruz videosunda bahsediyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım da 1 hafta önce sistem aldı fakat ona win 10 deneme sürümü yüklememişler ?
Onur Altuğ Sever dedi: Yapıyorlar, 2 gün önce paylaştıkları sisteminizi nasıl topluyoruz videosunda bahsediyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım da 1 hafta önce sistem aldı fakat ona win 10 deneme sürümü yüklememişler ?