godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2018 #11 rankin dedi: Benimde sorum sinerji bilgisayar üstüne olucak. Daha önce sinerjiden bilgisayar toplayan var mı ? Varsa kablolaması pc toplama hizmeti nasıldır tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bende sinerjiden pc alacağım montaj için 40 TL alıyorlar diye biliyorum ama emin değilim.
rankin dedi: Benimde sorum sinerji bilgisayar üstüne olucak. Daha önce sinerjiden bilgisayar toplayan var mı ? Varsa kablolaması pc toplama hizmeti nasıldır tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bende sinerjiden pc alacağım montaj için 40 TL alıyorlar diye biliyorum ama emin değilim.
rankin Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 55 Yer Nilüfer/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 15 Mayıs 2018 #12 Silinen üye dedi: Bende sinerjiden pc alacağım montaj için 40 TL alıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hizmet bedelinden ziyade verdikleri hizmet önemli olan.
Silinen üye dedi: Bende sinerjiden pc alacağım montaj için 40 TL alıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hizmet bedelinden ziyade verdikleri hizmet önemli olan.