İtopya sitesi üzerinden bilgisayar alınır mı?

Ben almazdım. Bir sorun olduğunda arkasında duracak, müşteriyi mağdur etmeyecek güveni vermiyor. İnternetten Amazon, Vatan, Hepsiburada harici pahalı ürün almam.

Hepsiburada'yı asla ama aska önermiyorum. Bozuk kulaklığı servis raporunda da arızalı denmesine rağmen iade almadılar. Tüketici Hakem Heyetine gideceğim dediğimde iadeniz onaylanmıştır diye mail attılar. 2 ay yatırıyoruz vs dediler ben de çok ilgilenmedim. Sonra yine aynı şeyleri dediler ben de uğraşmadım daha fazla.

En güvenilir yer Amazon. İtopya da iyidir ama kişiden kişiye illaki farklı olaylar yaşanabilir. Benim sorunumu mükemmel çözdüler.

Ben almazdım. Bir sorun olduğunda arkasında duracak, müşteriyi mağdur etmeyecek güveni vermiyor. İnternetten Amazon, Vatan, Hepsiburada harici pahalı ürün almam.

Özellikle Amazon

Diğer siteler dururken İtopya'yı tercih etmezdim tuttuğuna kazık atmayı seven bir şirket, zaten şöyle genel olarak fiyatlarına baktığında ne kadar absürt olduğunu görürsün.

Geçen de forumdan birisine 70K'ya RTX 4070'lü DDR4 sistem satmışlardı. Bilgisayarda Rampage PSU falan vardı.

Belki 4070 24 ayar kaplamalı olabilir.

Tabii parça en ucuz neredeyse oradan almak en mantıklısı olacaktır. Site fanboyluğuna hiç gerek yok. qp, sinerji, gaming gen, itopya, incehesap, teknobiyotik, amazon, hb (kendi satışı) buralara bakabilirsiniz. En ucuz neredeyse toplayın.

Arkadaşın sectigi seylerde pahali gerci Full ASUS ROG ile Corsair'e yonelmiş.

Adam seçmemiş, seçse eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…