Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Aralık 2022 #1 Yarın Acıbadem şubesine gitsem indirim orada da var mıdır yoksa siteye özel mi? Şube pazar günleri açık mıdır? Müşteri hizmetlerini birkaç saat önce aradım mesai saati dışında dediler.
Yarın Acıbadem şubesine gitsem indirim orada da var mıdır yoksa siteye özel mi? Şube pazar günleri açık mıdır? Müşteri hizmetlerini birkaç saat önce aradım mesai saati dışında dediler.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Neden müşteri hizmetlerine sormadınız hocam?
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Aralık 2022 #3 Cawbe dedi: Neden müşteri hizmetlerine sormadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Yazıyor ya orada aradım müşteri hizmetlerini otomatik mesaj mesai saatleri dışındayız dedi.
Cawbe dedi: Neden müşteri hizmetlerine sormadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Yazıyor ya orada aradım müşteri hizmetlerini otomatik mesaj mesai saatleri dışındayız dedi.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 Earas dedi: Yazıyor ya orada aradım müşteri hizmetlerini otomatik mesaj mesai saatleri dışındayız dedi. Genişletmek için tıkla... Aldığınız ürün webe özel indirimde gözükmüyorsa normal indirimse mağazada da geçerli.
Earas dedi: Yazıyor ya orada aradım müşteri hizmetlerini otomatik mesaj mesai saatleri dışındayız dedi. Genişletmek için tıkla... Aldığınız ürün webe özel indirimde gözükmüyorsa normal indirimse mağazada da geçerli.