Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2020 #11 Video kimsenin umurunda olmayacaktır. Göndermeniz en iyi çözüm.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #12 Quietus dedi: Teknik servise gönderilmesini talep edebilirsiniz. Ya da kendiniz teknik servise gönderebilirsiniz. Diskinizin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate
Quietus dedi: Teknik servise gönderilmesini talep edebilirsiniz. Ya da kendiniz teknik servise gönderebilirsiniz. Diskinizin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 30 Temmuz 2020 #13 Mr. Patrick Bateman dedi: Seagate Genişletmek için tıkla... Ürünü alalı ne kadar oldu? Kutulu muydu?
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #14 PCyber dedi: Ürünü alalı ne kadar oldu? Kutulu muydu? Genişletmek için tıkla... 1 yıl evet 0 poşetliydi PCyber dedi: Ürünü alalı ne kadar oldu? Kutulu muydu? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba PSU daki sata power kablosu mu koptu da okadar kolay kopacağını sanmam sence?
PCyber dedi: Ürünü alalı ne kadar oldu? Kutulu muydu? Genişletmek için tıkla... 1 yıl evet 0 poşetliydi PCyber dedi: Ürünü alalı ne kadar oldu? Kutulu muydu? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba PSU daki sata power kablosu mu koptu da okadar kolay kopacağını sanmam sence?
E enesjkd Hectopat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #15 Mr. Patrick Bateman dedi: 1 Yıl evet 0 poşetliydi. Hocam acaba PSU'daki SATA Power kablosu mu koptu da o kadar kolay kopacağını sanmam sence? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayara takıp denemeniz garanti olur o zaman.
Mr. Patrick Bateman dedi: 1 Yıl evet 0 poşetliydi. Hocam acaba PSU'daki SATA Power kablosu mu koptu da o kadar kolay kopacağını sanmam sence? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayara takıp denemeniz garanti olur o zaman.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #16 enesjkd dedi: Başka bilgisayara takıp denemeniz garanti olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarım yok.
enesjkd dedi: Başka bilgisayara takıp denemeniz garanti olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarım yok.
Quietus Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 163 Yer İstanbul 30 Temmuz 2020 #17 Penta'yı arayabilirsiniz Seagate için.
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 30 Temmuz 2020 #18 Mr. Patrick Bateman dedi: 1 yıl evet 0 poşetliydi Hocam acaba PSU daki sata power kablosu mu koptu da okadar kolay kopacağını sanmam sence? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağladığın SATA kablosunda da problem olabilir. Başka kablo veya PC'de deneyemiyorsan, servise gönder.
Mr. Patrick Bateman dedi: 1 yıl evet 0 poşetliydi Hocam acaba PSU daki sata power kablosu mu koptu da okadar kolay kopacağını sanmam sence? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağladığın SATA kablosunda da problem olabilir. Başka kablo veya PC'de deneyemiyorsan, servise gönder.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #19 PCyber dedi: Anakartına bağladığın SATA kablosunda da problem olabilir. Başka kablo veya PC'de deneyemiyorsan, servise gönder. Genişletmek için tıkla... Sata da problem yok onu değiştirdim gene aynı. Sata powerı sök tak yapınca düzeliyor oda bazen bazen hiç düzelmiyor.
PCyber dedi: Anakartına bağladığın SATA kablosunda da problem olabilir. Başka kablo veya PC'de deneyemiyorsan, servise gönder. Genişletmek için tıkla... Sata da problem yok onu değiştirdim gene aynı. Sata powerı sök tak yapınca düzeliyor oda bazen bazen hiç düzelmiyor.
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 30 Temmuz 2020 #20 Mr. Patrick Bateman dedi: Sata da problem yok onu değiştirdim gene aynı. Sata powerı sök tak yapınca düzeliyor oda bazen bazen hiç düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka SATA power yok mu? Benim PSU'da 2x3 var mesela. Diğer bağlantıyı deneyebilirsin. Yine olmuyorsa HDD de temassızlık olabilir. Siz yine servise gönderin, sorun çıkmazsa sizde sorun vardır.
Mr. Patrick Bateman dedi: Sata da problem yok onu değiştirdim gene aynı. Sata powerı sök tak yapınca düzeliyor oda bazen bazen hiç düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka SATA power yok mu? Benim PSU'da 2x3 var mesela. Diğer bağlantıyı deneyebilirsin. Yine olmuyorsa HDD de temassızlık olabilir. Siz yine servise gönderin, sorun çıkmazsa sizde sorun vardır.