İtopya SteelSeries Arctis Prime fiyatı

Ben ses yongamı bir türlü bulamadım MSI B350 Tomahawk kullanıyorum. Sizce yeter mi? Yetmezse eğer farklı modellere yöneleceğim sanırsam.

ALC 892 varmış bu anakartta. Güzel bir performans alırsınız ama dediğim gibi daha iyisini almak isterseniz DAC/AMP falan bakmalısınız.

Hiç bilgim yok maalesef o kulaklıkla ilgili.
aa hocam sizde 887 varmıs ses kartı olarak benimkiyle aynı nerdeyse. Memnundunuz dimi hocam oyunlarda vs. arctis pro ile aşağı yukarı aynı performansı alırız bu ses kartıyla dimi? Ben alamayız diye çok korkuyorum ya dani tamam tabii ki %100 performans alamayız da %80 alamazsak sıkıntı olcak gibi :/

Oyunlarda gayet yeterli. Müzik için konuştum ben.

Valla hocam müzik vs. dinlerken çok önemli değil yani oyunlarda ses kasabileyim yeterli müzikte ben her türlü zevk alıyorum zaten çoğunlukla hoparlörümü kullanıyorum valla. Tabi kaliteli bir kulaklıkla hiç müziklik dinlemediğim için böyle diyorum ama oyunlarda memnun etsin yeter ya bana.

Hocam konudan bayağı geçmiş ama ben de Arctis Prime sipariş verdim lakin anakartım ALC887 herkes desteklemez falan diyor siz detaylı bir şekilde bahseder misiniz kulaklıktan rica etsem aksi yönde iade etmek zorunda kalacağım kulaklığı da bayağı istiyorum:/

Merhaba aldinizmi acaba, ses kartınızla nasıl performans veriyor bende alacağım ama forumda bununla alakalı kesin bir şey bulamadım.

ALC 892 varmış bu anakartta. Güzel bir performans alırsınız ama dediğim gibi daha iyisini almak isterseniz DAC/AMP falan bakmalısınız.

Hocam ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum anakartım X570 Tomahawk sizce tercih etmeli miyim ses kartı almama gerek olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…