aa hocam sizde 887 varmıs ses kartı olarak benimkiyle aynı nerdeyse. Memnundunuz dimi hocam oyunlarda vs. arctis pro ile aşağı yukarı aynı performansı alırız bu ses kartıyla dimi? Ben alamayız diye çok korkuyorum ya dani tamam tabii ki %100 performans alamayız da %80 alamazsak sıkıntı olcak gibi :/
Aa hocam sizde 887 varmıs ses kartı olarak benimkiyle aynı neredeyse. Memnundunuz değil mi hocam oyunlarda vs. Arctis Pro ile aşağı yukarı aynı performansı alırız bu ses kartıyla değil mi? Ben alamayız diye çok korkuyorum ya dani tamam tabii ki %100 performans alamayız da %80 alamazsak sıkıntı olacak gibi :/
Valla hocam müzik vs. dinlerken çok önemli değil yani oyunlarda ses kasabileyim yeterli müzikte ben her türlü zevk alıyorum zaten çoğunlukla hoparlörümü kullanıyorum valla. Tabi kaliteli bir kulaklıkla hiç müziklik dinlemediğim için böyle diyorum ama oyunlarda memnun etsin yeter ya bana.
Hocam konudan bayağı geçmiş ama ben de Arctis Prime sipariş verdim lakin anakartım ALC887 herkes desteklemez falan diyor siz detaylı bir şekilde bahseder misiniz kulaklıktan rica etsem aksi yönde iade etmek zorunda kalacağım kulaklığı da bayağı istiyorum:/
Hocam konudan bayağı geçmiş ama ben de Arctis Prime sipariş verdim lakin anakartım ALC887 herkes desteklemez falan diyor siz detaylı bir şekilde bahseder misiniz kulaklıktan rica etsem aksi yönde iade etmek zorunda kalacağım kulaklığı da bayağı istiyorum:/